UMRO PA OŽIVEO HIRURZIMA NA STOLU: Ovo je dečak koji je video Isusa!
Foto: Printscreen Yt

Otkrio da postoji zagrobni život

UMRO PA OŽIVEO HIRURZIMA NA STOLU: Ovo je dečak koji je video Isusa!

Planeta -
Kolton Burpo je roditeljima ispričao da je video svoju sestru koja je umrla još dok je bila u majčinom stomaku, a o kojoj mu roditelji nikada nisu ni pričali

LINKOLN - Kolton Burpo je dečak koji je sa četiri godine, nakon što mu je puklo slepo crevo, preminuo, a zatim čudom oživeo na operacionom stolu lekara u Nebraski. On tvrdi da je otišao u Raj i upoznao Isusa Hrista, a danas se snima film o njemu.

Iako su čudne promene u ponašanju dečaka bile vidljive ubrzo nakon njegovog čudesnog oživljavanja, 2003. godine, Koltonovi roditelji Tod i Sonja, oboje vernici, saznali su od svog sina šta se dogodilo na operacionom stolu tek par meseci kasnije.

Kada je došao ogroman račun za bolničke troškove, Kolton je roditeljima rekao da ga plate hirurga jer ga je Isus kroz tog doktora spasao. Nekoliko dana kasnije, roditelji su ga, dok se igrao sa decom iz kraja, opomenuli da mora sa njima deliti svoje igračke. Kolton je odmah ustao i zatražio oproštaj od svojih prijatelja jer mu je Isus rekao da mora biti dobar.

Tod, inače sveštenik metodističke crkve, i Sonja tek tada su razgovarali sa svojim sinom, a dečak im je ispričao da je otišao u raj i upoznao Isusa.

Roditeljima je bilo teško da poveruju i mislili su da je reč o bogatoj mašti četvorogodišnjaka, sve dok nije rekao da je sreo sestru koja je umrla još dok je bila u majčinom stomaku, a o kojoj mu roditelji nikada nisu ni pričali.

Takođe je rekao svome ocu da je napustio na kratko svoje telo i da ga je video kako viče na Boga, što je bilo dovoljno da roditelji poveruju u priču svoga sina, budući da je Tod Burpo zaista bio zatvoren u bolničkoj sobi za vreme operacije, svađajući se s Bogom.

Ova neverovatna priča sada je pretočena u film koji će se uskoro prikazati u bioskopima širom Velike Britanije.

http://www.youtube.com/watch?v=J34r55KLY0E

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track