AFERA: Kenedijeva ćerka zavela Obamu!
Foto: Rojtes

Mediji bruje o vezi američkog lidera

AFERA: Kenedijeva ćerka zavela Obamu!

Planeta -
Prvi čovek SAD navodno je od aprila u vezi sa Kerolajn Kenedi, ambasadorkom u Japanu, koju je sreo tokom posete toj zemlji

VAŠINGTON - Nešto se šuška.Novi skandal potresa američku javnost nakon obelodanjivanja afere predsednika SAD Baraka Obame (52) i Kerolajn Kenedi (56), ćerke slavnog predsednika Džona F. Kenedija. Prema tvrdnjama američkog lista Nešenel inkvajerer, par je uplovio u romantičnu vezu tokom zvanične Obamine posete Japanu, gde je Kenedijeva trenutno ambasador svoje zemlje. Zbog tog trača prva dama Amerike Mišel Obama (50) navodno je umalo doživela nervni slom i napustila Belu kuću, a posebno ju je dovela do ludila činjenica da Obamina ljubavnica čak i ne poriče ljubavni odnos s njim.Razlaz 2016.Priču o aferi lidera SAD proširio je japanski političar Kazujuki Hamada nakon što je Obama u Tokio doleteo sam, a ne kao i obično, u pratnji supruge.- Javna je tajna da se predsednički par nalazi pred razvodom i da samo čekaju da se Obami 2016. završi mandat, nakon čega će se razići - napisao je na svom blogu Hamada, inače poslanik u japanskom parlamentu.Prema njegovim rečima, Mišel Obama svima priča kako je njen muž patološki švaler i da koristi tajnu službu da prikrije brojne afere.Ljubakanja- Ako bi neko pitao lidera SAD zašto vara ženu, njegovo opravdanje bilo bi da ga je sramota od nje jer je kupoholičarka - istakao je Hamada.Pretpostavlja se da je par zajedno od početka aprila, kad je Obama bio u zvaničnoj poseti Japanu. U javnosti su se od tada našle brojne fotografije na kojima Kenedijeva i predsednik SAD izgledaju neobično blisko i intimno, a šuška se i da su primećeni kako se ljube.Ponosna ljubavnica- Mišel Obama je toliko van sebe od besa da je napustila Belu kuću i sada živi u hotelu u Virdžiniji - piše američki list Dizajn & trend i dodaje da prva dama Amerike planira da oduzme Obami ćerke. Navodno je već našla novu kuću za njih u Vašingtonu, dok će se on najverovatnije preseliti na rodne Havaje, kako bi živeo što dalje od Mišel.Inače, američki mediji nagađaju da je Kerolajn ponosna na svoju ulogu predsednikove ljubavnice i da zato ne oseća potrebu da poriče aferu.

Vara mužaUDATA ZA BIZNISMENAKerolajn Buvije Kenedi je književnica, advokat i diplomata, a trenutno služi kao ambasador svoje zemlje u Japanu. Njen otac je bio slavni američki predsednik Džon Ficdžerald Kenedi, koji je ubijen u atentatu 1963. Inače, udata je za Edvina Šlozberga, američkog biznismena, s kojim ima dve ćerke i sina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track