MRAČNA TAJNA PRVE DAME: Džeki Kenedi spavala sa oba devera!
Foto: Džeki Kenedi, Reuters

Nova biografija

MRAČNA TAJNA PRVE DAME: Džeki Kenedi spavala sa oba devera!

Planeta -
Seksala se s deverima Bobijem i Tedom, Marlona Branda zaskočila na sofi, a Vilijam Holden je obučavao u oralnom seksu

VAŠINGTON - Kenedijevi su decenijama krili sramotnu istinu o svom privatnom životu - kao, na primer, da se Džeki Kenedi uopšte nije ostajala dužna svom suprugu Džonu, notornom preljubniku.

Džeki Kenedi je u javnosti održavala imidž elegantne, šarmantne, ljupke i rezervisane žene. Međutim, ispod te ledene površine bila je strastvena žena kojoj su muškarci bili potrebni koliko i njenom suprugu zavodniku druge žene. Tako se barem tvrdi u novoj biografiji nekadašnje prve dame Amerike.

Džeki Kenedi je imala je prilično dugu listu ljubavnika. Poznato je da je posle Kenedijevog ubistva 1963. godine bila u ljubavnoj vezi s njegovim bratom Bobijem. Ali u novoj biografiji se tvrdi da je spavala i s najmlađim bratom, Tedijem - i to i pre i posle Kenedijevog ubistva! Prosto, Kenedijevi su sve čuvali u porodici, piše u novoj šokantnoj knjizi “Žaklin Kenedi Onazis, Život luđi od najluđih snova” autora Darvina Portera i Denforta Prinsa.

Sve je ostalo u krugu porodice: Džon, Robert i Edvard Kenedi, Foto Reuters
Sve je ostalo u krugu porodice: Džon, Robert i Edvard Kenedi, Foto Reuters

Tedi je bio uz nju u najtežim trenucima. Oduvek je bio zaljubljen u Džeki. Kada je Džon preminuo, znao je da se Džeki... viđa i s Bobijem, ali to ga nije sprečavalo.

Naime, Džeki se trudila da ne ostane dužna suprugu, pa je i sama imala kolekciju filmskih zvezda: Vorena Bitija, Pitera Loforda, Pola Njumana, Gregorija Peka, Frenka Sinatru, a nije propustila ni Vilijama Holdena i Marlona Branda.

Brando je u biografili iz 1999. otkrio detalje strastvene noći sa Džeki. Pijani su izašli na zadnja vrata jednog kluba u Vašingtonu i otišli kod nje na večeru. Džeki je pogasila svetla i pustila Vejna Njutona, pa su plesali. A zatim se čvrsto priljubila uz njega, pa ju je bacio na sofu, gde su se strastveno ljubili.

“Čekala je da je pozovem u krevet. Kada to nisam uradio, uzela je stvar u svoje ruke i postavila čarobno pitanje: 'Da li želiš da provedeši noć sa mnom?' Odgovorio sam: 'Mislio sam da nećeš nikada pitati'”, napisao je Brando u svojim memoarima.

“Uvek sam imao snažan utisak da je vrlo zainteresovana za seks, baš kao što je i njen suprug Džek bio”, tvrdi, njen blizak prijatelj Gor Vidal i dodaje da je to bila igra koju su oboje igrali.

Vidal je ispričao da je mlada Džeki, koja je predstavljena društvu 1947, nevinost izgubila s Džonom P. Markvandom, i to u liftu. Uostalom, htela je što pre da se reši nevinosti, tvrde i ostali njeni prijatelji.

Obećavala je raznim muškarcima da će se udati za njih, ali učinila je to tek 12. septembra 1953, kad se udala za mladog senatora Džona Kenedija. Bila je okružena trojicom braće Kenedi. Sve ih je volela na različite načine, ali nisu joj bili dovoljni.

Jedan od prvih ljubavnika bio joj je Vilijam Holden. Kasnije se hvalio da ju je obučavao u oralnom seksu.

“Spavala sam s muškarcima koji su muku mučili s higijenom. Ali, Holden nije. On se tuširao i 4 puta dnevno”, ispričala je svojoj sestri.

Ljudi bliski Džeki tvrde da je varala supruga da bi mu se osvetila. Kad je umro, ubrzo se udala za prebogatog Aristotela Onazisa s kojim je, navodno, imala otvoren brak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track