LOŠA ZAMENA: Obama žvakao žvaku dok je svirala Marseljeza

Izazvao mali skandal

LOŠA ZAMENA: Obama žvakao žvaku dok je svirala Marseljeza

Planeta -
Obama se suočava se aktuelnom bitkom ostavljanja cigareta i često žvaće nikotinske žvaku da bi oterao žudnju za cigaretima

NORMANDIJA - Društvene mreže bavile su se danas američkim predsednikom Barakom Obamom koji je viđen da žvaće žvakaću gumu dok je svirala Marseljeza na svečanoj ceremoniji obeležavanja 70-godišnjice "Dana D" u Normandiji.

"Obama hoćete li i Kouk (Koka-kolu) dok žvaćete žvaku, dok se Marseljeza (francuska nacionalna himna) svira"; "Kraljica (britanska kraljica Elizabeta) stiže, a vi Obama žvaćete zvakaću gumu", navela su dva korisnika tvitera, prenela je agencija AFP.

Korisnici tvitera objavili su kako Obama "sramno" i "vulgarno" žvaće, dok je jedan korisnik oslovio američkog predsednika kao "mangup".

Američki lider se suočavao sa sličnim napadima na društvenim mrežama pošto je viđen da žvaće zvakaću gumu na sahrani južnoafričke legende u borbi protiv

aparhejda i bivšim predsedniku države Nelsonu Mandeli u decembru.

Obama se suočava se aktuelnom bitkom ostavljanja cigareta i često žvaće nikotinske žvaku da bi oterao žudnju za cigaretima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track