(FOTO) OPROSTIO NEOPROSTIVO: Zagrlio oca mladića koji mu je ubio sina?!
Foto: Twitter/MichaelSkolnik

Masakr u Santa Barbari

(FOTO) OPROSTIO NEOPROSTIVO: Zagrlio oca mladića koji mu je ubio sina?!

Planeta -
Kako sam čuo, Piter će ceo svoj život da posveti tome da se ovako nešto nikada ne ponovi. Eto, ipak imamo nešto zajedničko, navodi Krisov otac

SANTA BARBARA - Kristofer Martinez je žrtva brutalnog masakra u kome je Eliot Rodžer (22), sin holivudskog režisera Pitera Rodžera, u krvavom pohodu ubio sedam osoba, 13 ranio, a potom i sebi presudio.

Otac žrtve je odlučio da upozna oca ubice i na veliko iznenađenje svih, prišao je i zagrlio ga.

"Kako sam čuo, Piter će ceo svoj život da posveti tome da se ovako nešto nikada ne ponovi. Eto, ipak imamo nešto zajedničko", navodi Krisov otac.

Foto: Beta
Foto: Beta

Rodžer je 23. maja započeo krvavi pir u svom stanu, u koji je namamio i nožem zaklao tri nepoznate muške osobe. Zatim se, naoružan poluautomatskim pištoljima, odvezao luksuznim BMW automobilom do kuće univerzitetskog sestrinstva Alfa Fi.

Psihopata je potom otišao do lokalne prodavnice, gde je otvorio vatru i prosuo mozak studentu Kristoferu Martinezu (20), a onda iz kola ubio još dva slučajna prolaznika i zapucao na policajce, koji su se odmah dali u poteru za njim.

Foto: Beta
Foto: Beta

Tokom jurnjave, pregazio je biciklistu. Na kraju, okrenuo je pištolj ka sebi i ubio se hicem u glavu. Inače, tek nakon što je policija izvukla Eliotov leš iz BMW, otkriveno je čime je sve bio naoružan.

U autu su pronađena tri poluautomatska pištolja - dva „zig zauera“ i jedan „glok“, kao i najmanje 400 metaka. Sva tri je kupio potpuno legalno i bila su registrovana na njegovo ime.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track