NEVEROVATNO, ALI I ONI SU RODITELJI: Majka namešta tuču ćerki...
Foto: Orange County Jail

Strašno!

NEVEROVATNO, ALI I ONI SU RODITELJI: Majka namešta tuču ćerki...

Planeta -
Žena koja je vratila usvojeno dete avionom u Rusiju, jer je sedmogodišnjak mentalno nestabilan, majka koja ubrizgava osmogodišnjoj ćerki botoks da bi zauvek ostala mlada - samo su neki od primera koji su u trci za najgore roditelje na svetu

Neki ljudi jednostavno nisu stvoreni da budu roditelji i odgajaju decu, ali ovi primeri su svojim ponašanjem zaista zaslužili zatvor i zabranu prilaska deci.

Poklonila ćerki (7) vaučer za silikone

Sara Bardž, samoproklamovana "Ljudska Barbi" je poznata po trošenju hiljada i hiljada dolara na plastične operacije, ali se isto tako "bori" za titulu najgore majke. Svojoj ćerki Popi je za sedmi rođendan poklonila vaučer od 10.000 za uvećanje grudi.

"Popi me je molila za operaciju grudi, tako da sam joj poklonila vaučer sa kojim će moći da ugradi silikone sa 16 godina, kada to bude legalno", navodi ona, a ćerka je oduševljeno rekla da jedva čeka da ima velike grudi kao mama, jer su lepe.

Žena koja je vratila usvojeno dete u Rusiju

Amerikanka Tori Hansen iz Tenesija je sedmogodišnjem detetu koje je usvojila platila kartu u jednom pravcu i poslala ga samog nazad u Rusiju, jer je bio "neposlušan".

Hansen je navela da je dete mentalno nestabilno, nasilno i da ne želi više da ga čuva.

Beba umrla od gladi dok su roditelji igrali igricu

Par u Južnoj Koreji je uhapšen kada je njihova tromesečna beba umrla od gladi dok su oni gajili virtuelno dete na internetu. Oni su izgubili volju za pravim životom jer su oboje izgubili posao i dobili bebu pre vremena, pa su se upusti u virutelni koji je nažalost doveo do smrti bebe.

Majka namestila tuču svojoj ćerki

Sandra Padilja Miranda iz Floride je uhapšena jer je organizovala tuču između njene ćerke i druge tinejdžerke. Miranda je pozvala 14-godišnjakinju da dođe ispred škole u zakazano vreme.

Foto: Orange county jail
Foto: Orange county jail

Ona se pojavila i počele su da sevaju pesnice. Na snimku koji je neko kasnije okačio na Fejsbuk se videlo kako je Miranda svojoj ćerki dobacivala da je udari jače i da je ujede.

Britanka koja je ubrizgavala botoks osmogodišnjem detetu

Keri Kembel (34) ubrizgavala je svojoj osmogodišnjoj ćerki botoks kako bi njeno lice ostalo zauvek bez bora.

Roditelji podvodili ćerku da bi dobili kombi

Sandra i Džejms Dejvis su osuđeni na osam godina zatvora jer su 14-godišnju ćerku naterali na seksualne odnose sa starijim čovekom Robertom (67), kako bi im on dao kombi na korišćenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track