(VIDEO) DIGLA SE IZ MRTVIH: Trogodišnja devojčica ustala iz sanduka usred opela?!
Foto: Printscreen Youtube

Roditelji u šoku od sreće

(VIDEO) DIGLA SE IZ MRTVIH: Trogodišnja devojčica ustala iz sanduka usred opela?!

Planeta -
Ludom srećom, dete nije sahranjeno živo, a za to je zaslužan komšija koji je sklonio pokrov sa malene. U tom trenutku video je da se dete miče i digao je uzbunu

ZAMBOANGA DEL SUR - Trogodišnja devojčica ustala je iz mrtvačkog sanduka usred crkve i službe koja je prethodila sahrani.

U trenutku dok su se neutešni roditelji opraštali od svoje mezimice, ona je opet počela da diše, u crkvi je usledilo komešanje, a otac ju je brže bolje uzeo u naručje i odveo u bolnicu. Sve ovo dogodilo se u filipinskom mestu Aurora, a neverovatan trenutak zabeležen je i kamerom na mobilnom telefonu.

Devojčica je proglašena mrtvom u subotu pošto je dan ranije primljena u bolnicu zbog groznice i visoke temperature koju je imala danima pre toga.

U čitav slučaj uključila se i policija koja je odmah povela istragu. Lekari koji su takođe u čudu tvrde da je niz kolega, ali i medicinskih sestara potvrdilo da dete nije imalo puls i da nije disalo od subote ujutru u 9 časova.

Ludom srećom, dete nije sahranjeno živo, a za to je zaslužan komšija koji je sklonio pokrov sa malene. U tom trenutku video je da se dete miče i digao je uzbunu. Pošto ju je tata uzeo u naručje, okupljeni su joj dali malo vode i odmah odveli u bolnicu.

http://www.youtube.com/watch?v=01jlRChW_uM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja