Last minute za savršen odmor
Foto: Pr Slike

Turistička agencija Travelland

Last minute za savršen odmor

Planeta -
Opustite se i uživajte u apartmanima iz ponude agencije Travelland već početkom avgusta. U tom smislu izdvajamo specijalne ponude za polaske 10.08. i 15.08. za boravak u apartmanima na Halkidikiu

Leto je u punom jeku i još uvek možete isplanirati odmor. Turistička agencija Travelland je tu da Vam svojom ponudom omogući više od savršenog odmora po najpovoljnijim uslovima.

Turistička agencija Travelland ceni mišljenje svojih stalnih putnika, čiji broj se iz godine u godinu povećava, te tako uvek bude u prilici da im ugodi na najbolji mogući način - najpovoljnijim putovanjima i 'Last Minute' akcijama. Tokom meseca jula mnogi su već uspeli da otputuju na svoje željenu destinaciju. Međutim, kraj sezone nije ni blizu. Povoljni aranžmani su i dalje aktuelni. Opustite se i uživajte u apartmanima iz ponude agencije Travelland već početkom avgusta. U tom smislu izdvajamo specijalne ponude za polaske 10.08. i 15.08. za boravak u apartmanima na Halkidikiu. Provedite svoj odmor u Pefkohoriu ili Haniotiu od 10. avgusta po ceni već od 109eur po osobi, koliko je pet noćenja sa uključenim prevozom.

Ima i onih gostiju koji bi što pre otišli na odmor. Naravno da agencija Travelland svojom ponudom izlazi svima u susret . Gosti imaju priliku da iskoriste pravu 'Last Minute' akciju i uživaju u hotelskom smeštaju po cenama apartmanskog već od kraja jula i to u vrhunskim hotelima. Hotel Port Marina 3* u Pefkohoriu nudi svojim gostima popust od 23% . Hotel Pelli 3* u Pefkohoriu želi dobrodošlicu uz neverovatnih 40% popusta za boravak od 31.07. i specijalnim cenama po osobi. Tripity Hotel Bungalows 3* poziva svoje goste da svoj odmor provedu na Tasosu uz 28% popusta. Smeštaj po apartmanskim cenama nude još hotel Atrium 3*, Athos Palace Hotel 4*, Pallini beach hotel 4* i mesta za boravak do kraja meseca još uvek ima, ali treba požuriti i izvršiti rezervaciju što pre. Svakako, bez obzira na period kada biste boravili, preporučujemo i ostale hotele koji dočekuju svoje goste u stilu 'Last minute' akcije. Agencija Travelland čini postojeće popuste još većima tako što za svoje goste nudi dodatni ’agencijski popust’ od 3% na svaku hotelsku ponudu.

Iz ponude hotela izdvajamo Porto Carras Meliton Hotel 5* i Porto Carras Sithonia Hotel 5* koje možete rezervistati uz popust do 23%. Samo u agenciji Travelland imate specijalne ponude za porodice gde su dvoje dece gratis u hotelu Lagomandra Beach Hotel 4* ili troje dece gratis u hotelu Village Mare 4* . Vaša agencija specijalno za Vas čini Vaš odmor još savršenijim sa ponudom do 28% popusta kao i da troje dece uživa na moru gratis u luksuznom hotelu Anastasia Resort 5*na Halkidikiu. ’Last minute’ popusti za većinu hotela važe do 31.07.2014. Zato je bitno požuriti i iskoristiti najviše.

Takođe, želimo da istaknemo da je većina hotela iz ponude objavila specijalne cene i za boravak u avgustu i septembru.

Agencija Travelland Vam pored Grčke, nudi i ostale destinacije za letovanje kao što su Tunis ili Dubai ali i daleke i egzotične destinacije.

Osim na letovanje, turistička agencija “Travelland” Vas i dalje vodi na putovanja po evropskim i svetskim metropolama. Pođite sa nama na već poznato putovanje u Veneciju po ceni od 79eur po osobi ili Rim po ceni od 145eur po osobi i to već ovog meseca. Upoznajte sa nama i ostale gradove kao što su Prag, Pariz, Istanbul, Lisabon, Amsterdam….Očekujemo Vas i radujemo se Vašoj poseti u našim prostorijama u Dobračinoj 43 u Beogradu. Svakako posetite i našu web stranicu www.travelland.rs. Sigurni smo da ćete odabrati svoju destinaciju i iskoristiti priliku i Last Minute za savršeni odmor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track