(VIDEO) DA LI JE OVO NLO? Toronto u strahu od svetleće letelice na nebu
Foto: Printskrin Yt

Misterija

(VIDEO) DA LI JE OVO NLO? Toronto u strahu od svetleće letelice na nebu

Planeta -
Na društvenim mrežama osvanuo niz snimaka svetlećeg diska na noćnom nebu iznad Toronta uz zapanjena pitanja građana - ljudi, šta je ovo?

TORONTO - Glavna tema u Torontu proteklih je meseci bio njihov ekscentrični poročni gradonačelnik Rob Ford, ali stanovnici najvećeg kanadskog grada proteklog vikenda najviše su pričali o neobičnoj pojavi na nebu, za koju neki veruju da je svemirski brod vanzemaljaca.

Iznad grada se zaista pojavio neidentifikovani leteći obekat, pa su društvene mreže očas posla bile preplavljene postovima o vanzemaljcima nad Torontom.

Na jednom od video-snimaka objavljenih na Jutjubu vidi se svetleći predmet u obliku diska.

"Ne verujem u vanzemaljce, ali znate... Ne znam šta sam večeras videla i ne znam šta da kažem", napisala je Roksana Maleki na svom Fejsbuk profilu. Postavila je više postova na temu čudne svetleće letelice na nebu, koju je videla u subotu uveče kad je izaša iz bioskopa.

"Bila sam jako nervozna, svi su vrištali. Šta je to, dođavla?', pitala se u drugom postu.

Uprkos ovom pomalo dramatičnom svedočanstvu, lokalna policija saopštila je da ipak nije bila zasuta pozivima zabrinutih građana. Zapravo, zabeležena je samo jedna dojava, a to je bilo dovoljno da policijski narednik Kreg Brister napiše na svom profilu: "Policajac sam već 15 godina, a večeras mi je bio prvi put! Dobio sam prvu dojavu o NLO! Građanin je bio jako ozbiljan."

Sara Čun kaže da je neopbičan objekat videla iz svog stana na 15. spratu solitera. Taman je, kaže, večerala.

"Prvo sam pomislila da je zvezda, ali svetlost je bila prejaka. Pojma nisam imala šta je to", rekla je i dodala da je objekat nestao s neba posle 25 minuta.

Policajac Brister je naknadno rekao lokalnim medijima da misli da je to verovatno bila bespilotna letelica koju je neko možda lansirao sa krova zgrade.

http://www.youtube.com/watch?v=80ZXXF8hwVw#t=17

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track