(VIDEO) OSTAVIĆU PAPIRIĆ DA POKAŽEM SINU: Ceo život beru kakao, nikada nisu probali čokoladu!
Foto: Printcsreen Yt

Pogledajte njihovu reakciju

(VIDEO) OSTAVIĆU PAPIRIĆ DA POKAŽEM SINU: Ceo život beru kakao, nikada nisu probali čokoladu!

Planeta -
Skoro svaka druga čokolada u svetu je napravljena od kakaa koji se uzgaja na Obali Slonovače, a oni koji su najzaslužniji za proizvodnju njenog ključnog sastojka, nikada nisu uživali u čarima ovog slatkiša

Verovatno i ne znate put kojim pakovanje čokolade dolazi do rafova, ali ovi radnici koji rade na farmi kakaa i ne znaju da ona postoji.

Skoro svaka druga čokolada u svetu je napravljena od kakaa koji se uzgaja na Obali Slonovače, a oni koji su najzaslužniji za proizvodnju njenog ključnog sastojka, nikada nisu uživali u čarima ovog slatkiša.

Njihovo iskreno oduševljenje kada su je prvi put probali vas svakako neće ostaviti ravnodušnim, verovatno će vam ostaviti i pomalo gorak ukus, baš kao i prava crna čokolada.

"Da budem iskren, ne znam šta se radi od plodova kakaa. Čuo sam da ga koriste u kuvanju, ali nikada nisam video. Ne znam čak ni da li je to istina", kaže jedan od farmera koji ceo dan radi na viskom temperaturama izuzetno težak posao.

Drugi farmer je spakovao prazan papir u kome je bila upakovana, kako bi pokazao svom sinu, prepričavajući šta je to danas probao.

http://www.youtube.com/watch?v=zEN4hcZutO0

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track