(FOTO 18+) JEZIVO: Džihadista objavio sliku svog sina (7) s odrubljenom glavom u rukama!
Foto: Printscreen Twitter

Stvorenja iz ada i pakla

(FOTO 18+) JEZIVO: Džihadista objavio sliku svog sina (7) s odrubljenom glavom u rukama!

Planeta -
To je moj sin, napisao je ovaj zločinac uz fotografiju, za koju je pretpostavlja da je nastala u sirijskom gradu Raki, uporištu ISIL

SIDNEJ - Jedan od najtraženijih terorista, australijski džihadista Kaled Šaruf, zgrozio je svet objavivši na svom Tviteru fotografije svog sedmogodišnjeg sina koji u rukama čvrsto drži odrubljenu glavu sirijskog vojnika.

"To je moj sin", napisao je ovaj zločinac uz fotografiju, za koju je pretpostavlja da je nastala u sirijskom gradu Raki, uporištu ISIL, prenosi Jutarnji.hr.

Jeziva fotografija odmah je izazvala oštre osude u Australiji, a reagovao je čak i premijer Toni Abot, koji je rekao da je ona dokaz varvarstva ISIL, organizacije koja želi da stvori "terorističku državu" u Iraku.

"Sve češće dobijamo dokaze koji svedoče koliko je divljačka ta organizacija. Verujem da danas u australijskim medijima ima sve više fotografija koje ukazuju na zločine koje je ova organizacija u stanju da počini", rekao je Abot i dodao da je njegova vlada spremna da se pridruži humanitarnim akcijama slanja pomoći desetinama hiljada jazida i hrišćaa koje je zarobio ISIL.

Inače, ovo nije jedina fotografija koju je Šaruf objavio. I on je pozirao s istom glavom kao i njegov sin, a još je pritom napisao ciničnu poruku "kakva glava", što još više svedoči o hladnokrvnosti prema ovakvim zločinima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track