DIREKTOR BRANI VOZAČA: Izbačen putnik iz gradskog prevoza jer smrdi!
Foto: Wikipedia

Građani zgroženi

DIREKTOR BRANI VOZAČA: Izbačen putnik iz gradskog prevoza jer smrdi!

Planeta -
Izgleda dosta zapušteno, ali nam ga je ipak žao jer u 7.30 ujutru svi uđemo u autobus za grad, a njega vozač ostavi na stanici. Mislimo da to nije u redu jer ima kartu i očigledno im novac nije smrdeo kada su mu je izdali, navodi jedna od putnica

Vozač gradskog prevoza u Puli više puta je zabranio ulazak čoveku u autobus zbog neugodnog mirisa, iako je prema rečima putnika, uredno pokazao kartu.

"Izgleda dosta zapušteno, ali nam ga je ipak žao jer u 7.30 ujutru svi uđemo u autobus za grad, a njega vozač ostavi na stanici. Isto se dešava i uveče kada treba da se vrati iz grada. Mislimo da to nije u redu jer ima kartu i očigledno im novac nije smrdeo kada su mu je izdali", navodi jedna od putnica.

Direktor Pulaprometa, Igor Škatar, potvrdio je ovu informaciju i naveo da je sve po zakonu.

"Ostali putnici su negodovali zbog neprijatnog mirisa ovog čoveka i tražili su od vozača da im otvori vrata kako bi napustili vozilo. Vozač je postupio prema zakonu u ovom slučaju, jer propisi nalažu da on može da udalji putnika koji svojim ponašanjem ili prtljagom ometa druge putnike ili vozilo", navodi Škatar.

Iako su se pojedini bunili da je reč o diskriminaciji, Škatar je izjavio da se radi o poštovanju prava ostalih putnika i osiguravanju maksimalne sigurnosti u saobraćaju.

(Kurir/Doznajemo.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track