Najnovije vesti

ŽELE ISTINU: 30 miliona dolara i novi identitet onome ko otkrije šta se desilo sa boingom 777!
Foto: Reuters

Ponuda

ŽELE ISTINU: 30 miliona dolara i novi identitet onome ko otkrije šta se desilo sa boingom 777!

Planeta
Avion na letu MH17 koji je iz Amsterdama leto u Kualu Lumpur srušen je 17. jula dok je leteo nad istokom Ukrajine, područjem gde traje sukob ukrajinske regularne vojske i proruskih snaga

Njemačka kompanija Wifka, za istraživanje prevara u osiguranju, ponudila je 30 miliona dolara za informacije o rušenju aviona na letu MH17 kompanije Malezija Erlajnza u Ukrajini. Wifku je angažovao anonimni klijent.Podsetimo, avion na letu MH17 koji je iz Amsterdama leto u Kualu Lumpur srušen je 17. jula dok je leteo nad istokom Ukrajine, područjem gde traje sukob ukrajinske regularne vojske i proruskih snaga. Poginulo je svih 298 putnika i članova posade boinga 777.

"Nakon užasnog atentata sve političke stranke u zemlji i inostranstvu izjavljivale su kako žrtvama, njihovim porodicama i javnosti duguju razrešenje okolnosti pada, ali to se još nije dogodilo", objavila je Wifka na svojim stranicama.Wifka traži sledeće informacije i dokaze: ko je oborio MH17, ko je izdao naređenje, ko prikriva dokaze, ko je direktno odgovoran, šao se dogodilo sa vojnicima koji su pucali na avion i imena ljudi koji su bili zaduženi za zataškavanje celog slučaja.Osoba ili osobe koje pruže neoborive dokaze za identifikovanje odgovornih za rušenje aviona, dobiće nagradu od 30 miliona dolara. Novac će biti položen na račun banke u Cirihu, a anonimni klijent Wifke mu nudi i novi identitet.Agencija preporučuje zainteresiranima da budu veoma oprezni i da ih kontaktiraju putem advokata kako bi dogovorili sastanak. Komunikacija putem telefona ili elektronske pošte nije preporučljiva.

(Jutarnji.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...