UBICA POLICAJCA IZMIČE POTERI: Amerikanac opsednut Srbima od kada se borio sa njima u Africi!

FBI ga stavio na listu najtraženijih

UBICA POLICAJCA IZMIČE POTERI: Amerikanac opsednut Srbima od kada se borio sa njima u Africi!

Planeta -
Policija je objavila nove detalje iz života Amerikanca koji se u javnosti pojavljivao u srpskoj uniformi, optuženog za ubistvo policajca, navodeći da tvrdi da se borio sa Srbima u Africi, i da je izučavao srpski i ruski jezik

Amerikanac Erik Frejn (31) u srpskoj uniformi iz zasede je ubio policajca Briona Diksona (38) i ranio policajaca Aleksa Daglasa (31). FBI ga je stavio na listu najtraženijih, nudeći nagradu za bilo kakvu informaciju o njemu u iznosu od 175.000 dolara, odnosno blizu 15.000.000 dinara.

Policija je objavila i nove detalje iz njegovog života, navodeći da tvrdi da se borio sa Srbima u Africi, i da je izučavao srpski i ruski jezik.

Pored toga, objavili su i da je obučen da puca i da je često išao u šumu gde je ostajao neko vreme kako bi učio da preživljava u teškim uslovima.

U Pensilvaniji vlada opsadno stanje, putevi su zatvoreni, a škole i mnoge kuće su evakuisane. FBI ga je stavio na listu 10 najtraženijih osoba, što znači da će njegova fotografija biti na svim bilbordima širom zemlje, ali i da se potraga proširila na sve države SAD.

Nagrada za informaciju je 100.000 dolara, koliko nudi FBI i dodatnih 75.000 dolara, od pensilvanijske policije.

http://www.youtube.com/watch?v=aFZd4hRsnZ8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track