STROGO ČUVANA TAJNA: Prebeg otkrio od čega boluje Kim Džong Un
Foto: BETA

Teško bolestan

STROGO ČUVANA TAJNA: Prebeg otkrio od čega boluje Kim Džong Un

Planeta -
Izvor koji je iz Severne nedavno došao u Južnu tvrdi da je Kim još uvek u bolnici pod stražom njegovog tima. Obezbeđenje je postavljeno oko odeljenja bolnice u kojoj leži u Pjongjangu

PJONGJANG - Severnokorejski vođa Kim Džong-un navodno je nagomilao toliko kilograma da je slomio dva zgloba, završio na operaciji i sada leži u bolnici, piše Dejli mejl.

Vođa osiromašenog naroda navodno teži gotovo 130 kilograma koji su posledica uživanja u finoj hrani i piću. Njegova gojaznost je izvršila ogroman pritisak na njegova stopala i noge. Izvor koji je iz Severne nedavno došao u Južnu tvrdi da je Kim još uvek u bolnici pod stražom njegovog tima. Obezbeđenje je postavljeno oko odeljenja bolnice u kojoj leži u Pjongjangu.Veruje se da je Kim istegnuo mišić, a onda i slomio zglobove tokom napornih turneja po vojnim bazama i fabrikama tokom kojih je nosio cipele s 'kubanskim petama' kako bi bio viši i samim time izgledao kao veći autoritet.Inače, Kim se još tokom studiranja u Švajcarskoj zaljubio u tamošnji sir pa uprkos zapadnim sankcijama uvozi ogromne količine svoje omiljene namirnice.

http://www.youtube.com/watch?v=6pHt2cLZQ6s

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track