(VIDEO) MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA: Ubila sam 38 pacijenata jer su mi dosađivali!
Foto: Printscreen Yt

Ubijala injekcijama

(VIDEO) MEDICINSKA SESTRA IZ PAKLA: Ubila sam 38 pacijenata jer su mi dosađivali!

Planeta -
Danijela Pođali davala je pacijentima smrtonosne doze kalijuma, a policija kaže da se slikala ispred jednog leša pokazujući uzdignuti palac

LUGO - Italijanska policija uhapsila je medicinsku sestru Danijelu Pođali (42) pod sumnjom da je ubila ravno 38 pacijenata - zato što su joj oni ili njihova porodica dosađivali!

Medicinska sestra iz pakla uhapšena je u Lugu na severu Italije kad je pacijentkinja Roza Kalderoni (78), koja je došla bog rutinskog pregleda, umrla pošto je primila injekciju kalijuma dok je Pođalijeva bila dežurna.

Izgleda da je pacijente ubijala tako što im je davala smrtonosne doze kalijuma (Foto: Printscreen YouTube)
Izgleda da je pacijente ubijala tako što im je davala smrtonosne doze kalijuma (Foto: Printscreen YouTube)

Sada policija veruje da je gospođa Kalderoni bila samo jedan od 38 pacijenata koji su umrli pod nerazjašnjenim okolnostima.

Glavni tužilac Alesandro Manćini izjavio je da je policija u njenom telefonu pronašla uznemirujući selfi na kojem se vidi nasmejana Pođalijeva kako pokazuje uzdignuti palad pored tela tek preminulog pacijenta. Dodao je da je bila potpuno mirna kad je uhapšena.

Njene kolege ispričale su da je Pođalijeva uvek bila čudna i da je na kraju smene često davala pacijentima snažne laksative samo da bi napakostila kolegama iz sledeće smene.

Kažu i da se često šalila kako bi teško bolesnim pacijentima bilo najbolje dati visoku dozu kalijuma. Kalijum izaziva srčani udar, a posle nekoliko dana nestaje iz organizma pa je teško otkriti ga. Pođalijevu opisuju kao "hladnu osobu, ali uvek ornu za rad".

http://www.youtube.com/watch?v=9Ta-2W7GbJQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja