(VIDEO) NAPAD U JERUSALIMU: Hamasovac autom gazio ljude, a onda ih tukao štanglom!
Foto: Printscreen Yt

Čista mržnja

(VIDEO) NAPAD U JERUSALIMU: Hamasovac autom gazio ljude, a onda ih tukao štanglom!

Planeta -
Kada se automobil zaustavio, palestinski terorista, iako povređen, izašao je počeo da udara ljude metalnom šipkom, a tada su policajci koji su bili u okolini pucali u njega i ubili ga

JERUSALIM - Palestinski terorista danas je namerno uleteo automobilom među pešake na prepunom peronu železničke stanice u Istočnom Jerusalimu a u tom napadu je jedna osoba poginula a još devet povređeno, saopštila je policija koja je ubila napadača.

Izraelski mediji javljaju da je reč o pripadniku terorističke organizacije Hamas.

Troje teško povređenih odvezeni su u Hadaš bolnicu u Ein Keremu, gde je jedan od njih ubrzo preminuo, rekao je na izraelskom armijskom radiju profesor Jaron Vajs. Portparol hitne služe Zaki Heler kazao je za AFP da je povređeno 10 osoba, od toga jedan teže.

Prema rečima portparolke policije Lube Samri, incident se dogodio na liniji između zapadnog i aneksiranog istočnog Jerusalima, a terorista je iz Šuafata, četvrti u istočnom Jerusalimu.

Kada se automobil zaustavio, povređeni vozač je izašao iz vozila i počeo da udara ljude metalnom šipkom, a tada su policajci koji su bili u okolini pucali u njega i ubili ga.

Napad je usledio nešto više od nedelju dana od sličnog napada motorcikliste Palestinca koji je uleteo na peron i ubio ženu i malu devojčicu.

Incident je policija opisala kao teroristički napad i navela da se dogodio u istom području kao slični napad od 23. oktobra.

http://www.youtube.com/watch?v=cBAqamMqmk8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track