(VIDEO) DETE (13) ZAPANJILO POLICAJCE: Kakav prvi poljubac, imala sam seks sa 50 muškaraca
Foto: Printscreen Sky News

Britanija u šoku

(VIDEO) DETE (13) ZAPANJILO POLICAJCE: Kakav prvi poljubac, imala sam seks sa 50 muškaraca

Planeta -
Devojčica, koju su policajci pronašli u Blekburnu, kaže da bi pre ostala sa sadašnjim zlostavljačem nego što bi se vratila majci!

LONDON - Trinaestogodišnja pobegulja od kuće ispričala je policajcima koji su je našli da je dosad imala "50 momaka" i da bi radije ostala s muškarcem kod kog je pobegla nego što bi se vratila kući!

Neidentifikovana devojčica privedena je u policijsku stanicuu Blekburnu, na severu Engleske, a razgovor s njom, kojeg se domogla televizija Skaj njuz, šokirao je naciju, koja je već potresena nedavnim otkrićem da su organizovane grupe imigranata s Bliskog istoka i iz Azije terorisale i seksualno zlostavljale stotine devojčica i mladih devojaka. Roteram i Ročdejl su samo neki od gradova gde su otkrivene bande koje su godinama seksualno iskorišćavale devojke i devojčice iako su za to znali svi, uključujući lokalnu policiju.

U tom svetlu, izjava ove 13-godišnjakinje probudila je sumnje da postoje organizacije koje iskorišćavaju devojčice kao što je ona.

Detektiv ju je u jednom trenutku pitao da li je poljubila nekoga i da li joj je to bio prvi poljubac u životu.

"Ne", odgovara mala i dodaje da je već imala "oko 50" momaka i da bi radije ostala s ovim s kojim je sad nego da ide kući. Kad ju je detektivn pitao zašto, ona je odgovorila kontrapitanjem: "Da li biste vi išli kući kad bi vas tamo čekala majka koja će odmah početi da više i verovatno vam opaliti šamar?"

"Tretiraju me kao g..., želim da se povredim i stalno razmišljam da se ubijem", priznalo je dete. Na kraju, kad je detektiv pita da li bi zaista digla ruku na sebe, devojčica priznaje da joj nije stalo ni do čega.

"Baš me briga, želim da izađem i ubijem se", kazala je na kraju.

http://www.youtube.com/watch?v=wtzj3rrIij8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track