Najnovije vesti

(VIDEO) GADNO IH UVREDIO: Zbog ovog londonski taksisti neće da voze bivšeg ministra Melora
Foto: Printscreen Yt

Skandal-majstor

(VIDEO) GADNO IH UVREDIO: Zbog ovog londonski taksisti neće da voze bivšeg ministra Melora

Planeta
Psovao me je i rekao mi da sam debil, ispričao uvređeni taksista Sanu, a kolege se solidarisale s njim i zatvorile Dejvidu Meloru vrata

LONDON - Vozači londonskog crnog taksija odlučili su da bojkotuju bivšeg ministra Dejvida Melora zbog uvreda koje je, kako kažu, "taj umišljeni snob" uputio na račun njihovog kolege.

Melor i ledi Kobam ušli su u taksi posle svečanosti u Bakingemskoj palati, tokom koje je partnerka bivšeg ministra odlikovana. Taksista (38) je ispričao za tabloid San da mu je Melor prigovorio zbog toga što je navodno izabrao loš put i drsko ga ubeđivao da on bolje poznaje London.

Melor je, kritikujući vozača, čak rekao za sebe i da je "savetnik britanske kraljice", a taksita je tiradu bivšeg člana vlade Džona Mejdžora snimio. Mediji su objavili snimak, a tabloidi su se naslađivali pričom, podsetivši da je Melor iz Mejdžorove vlade izašao posle skandala zbog preljube.

Melor je izneo niz uvreda na račun taksiste, nazivajući ga "debilom" i naređujući mu da ućuti, a vozač tvrdi da se prema njemu nijedna mušterija nije ovako ponašala.

"Obraćao mi se kao da sam građanin drugog reda", rekao je taksista.

Kolege vozači su pokazali solidarnost, a San je danas svojim čitaocima poklonio nalepnicu na kojoj je precrtana slika bivšeg ministra uz natpis "Strogo zabranjeno: pušenje, hrana, piće... i Dejvid Melor".

http://www.youtube.com/watch?v=WM-aIW6Ee5Q

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...