(VIDEO) RUS U ŠOKU: Dok je sekao salamu za doručak otkrio presovanog miša
Foto: Printscreen Youtube

Pozlilo mu

(VIDEO) RUS U ŠOKU: Dok je sekao salamu za doručak otkrio presovanog miša

Planeta -
Prvo sam mislio da je reč o komadu bibera, ali onda sam shvatio da je reč o stopalu miša. Noga je bila spojena sa ostatkom tela, usred salame. Osetio sam se odmah bolesnim. Jedino dobro u svemu je što sam jedini ja jeo tu salamu, moja žena i deca ne, Anatol Voronkov

MOSKVA - Anatol Voronkov, 28-godišnji Rus iz sibirskog Irkutska, nemalo se iznenadio kada je, usred štange salame od koje je hteo da odseče komade za sendvič za doručak, otkrio nešto sumnjivo, ono što u salami možda ne bi trebalo da bude. Pročeprkao je po sadržaju i otkrio, na svoje iznenađenje i gađenje, da je reč o mrtvom mišu ili malom pacovu, koji je bio sabijen sa mesom u crevu salame.

„Prvo sam mislio da je reč o komadu bibera, ali onda sam shvatio da je reč o stopalu miša. Štaviše, noga je bila spojena sa ostatkom tela, usred salame. Osetio sam se odmah bolesnim. Jedino dobro u svemu je što sam jedini ja jeo tu salamu, moja žena i deca ne“, izjavio je novinarima. Dodao je i da se ženi, koja uopšte nije probla salamu, smučilo kada je videla u njoj mrtvu životinjicu.

Voronkov se, naravno, požalio nadležnim sanitetskim organima. Nada se da će oni u fabriku poslati inspekciju, te je zatvoriti ako su joj standardni proizvodnje onakvi kakvi misli da jesu.

Salamu je kupio u dobroj prodavnici, koja je obećavala „visokokvalitetan mesni proizvod“.

Tatjana Kuzmina, porparolka supermarketa rekla je da nikad pre nisu imali takav problem, te Voronkovu refundirala novac za salamu.

Leš nesrećnog miša se medicinski analizira, da se utvrdi da li je eventualno bio nosilac nekih bolesti.

( Milan Ilić/oe24.at)

http://www.youtube.com/watch?v=cFudP0ytbmo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track