(VIDEO) OPET SKANDAL U AUSTRALIJI: Deca iskopala mrtvu bebu dok su se igrala u pesku na plaži
Foto: Printscreen Yt

Napadi na decu

(VIDEO) OPET SKANDAL U AUSTRALIJI: Deca iskopala mrtvu bebu dok su se igrala u pesku na plaži

Planeta -
Telo bebe, devojčice, bio je zakopan na 30 centimetara dubine

SIDNEJ - Deca koja su se igrala na plaži u Sidneju naišla su na telo mrtve bebe u pesku, saopštila je danas australijska policija, samo nedelju dana pošto je pronađeno novorođenče koje je plakalo na dnu šahta.

Mrtva beba otkrivena je juče kada su se dva dečaka od šest i sedam godina igrala u pesku oko 10 sata ujutru po lokalnom vremenu na južnom kraju plaže Marubra u istočnom delu Sidneja, piše portal Njuz.au.

Nije objavljena informacija o starosti pronađene bebe niti koliko dugo je bila sahranjena u pesku, na 30 centimentara dubine. Policija australijske države Novi Južni Vels (NJV) navela je da su obezbedili mesto zločina na poznatoj i veoma posećenoj gradskoj plaži posle jučerašnjeg otkrića uz očajničku potragu za majkom mrtve bebe.

Žensko novorođenče bilo je zakopano na 30 centimetra dubine (Foto: Printscreen YouTube)
Žensko novorođenče bilo je zakopano na 30 centimetra dubine (Foto: Printscreen YouTube)

Najviše rangirani policajac NJV uputio je očajničku molbu majci pronađene mrtve bebe da se javi policiji.

Autopisija je pokazala da je zakopana beba na sidnejskoj plaži bila devojčica, a policija vrši intenzivnu pretragu bolničkih evidencija, razgovara sa grupama za podršku majki i analizira dokumenta o novorođenim, umrlim i sklopljenim brakovima, objavljeno na austrajiskom sajtu Njuz.

Prošle nedelje jedna majka je optužena za pokušaj ubistva pošto je navodno gurnula svoju bebu u otvor za kišnu kanalizaciju u sidnejskom zapadnom predgrađu Kukers hil.

http://www.youtube.com/watch?v=LYKsCrGbP60

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track