Cvijanović: Prioritet ekonomska i socijalna stabilnost
Foto: Marina Lopicic

Mandatarka Vlade Srpske

Cvijanović: Prioritet ekonomska i socijalna stabilnost

Planeta -
Tokom razgovora sa predstavnicima Udruženja penzionera RS, kojima je predstavila program rada i aktivnosti u budućem periodu, kao i strateške ciljeve nove vlade, istakla je da će u definisanju programa i mera biti uvažavani stavovi i mišljenja svih partnera u društvu

BANJALUKA - Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas u Banjaluci da će ekonomska i socijalna stabilnost biti prioriteti u radu entitetske vlade.

Tokom razgovora sa predstavnicima Udruženja penzionera RS, kojima je predstavila program rada i aktivnosti u budućem periodu, kao i strateške ciljeve nove vlade, istakla je da će u definisanju programa i mera biti uvažavani stavovi i mišljenja svih partnera u društvu.

Predstavnici penzionera istakli su da je u proteklom periodu obezbeđeno povećanje i stabilnost isplate penzija, prenose lokalni mediji.

Od nove nove entitetske vlade očekuju da nastavi rad na definisanju odgovarajućih rešenja koja se tiču unapređenja položaja najstarije populacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track