NAŠLA MU SE: Profesorka (33) đaka (16) tešila seksom
Foto: LinkedIn

Rame za plakanje

NAŠLA MU SE: Profesorka (33) đaka (16) tešila seksom

Planeta -
Radili su i druge fizičke stvari. Rekao mi je da je odvela kući posle odbojkaške utakmice, ali i da mu je često slala golišave fotografije na mobilni, izjavio je njegov prijatelj

NJU DŽERZI - Džena Lihej (33) profesorka engleskog jezika i trener hokeja optužena je za seksualni napad zbog navodnih polnih odnosa sa jednom od svojih učenika (16).

Lihej je bila zaposlena u srednjoj školi Parsipen Hils u Nju Džerziju. Poslednje saslušanje pre početka suđenja je održano u sredu, gde se pojavio i prijatelj učenika, koji je izjavio da su se oni u učionici dodirivali po intimnim delovima tela.

"Radili su i druge fizičke stvari. Rekao mi je da je odvela kući posle odbojkaške utakmice, ali i da mu je često slala golišave fotografije na mobilni", izjavio je njegov prijatelj.

Kako se saznalo na saslušanju, sve je počelo od kako je tinejdžeru umrla tetka od raka, nakon čega je Lihejeva ponudila svoje rame za plakanje.

Prema navodima trenera fudbala iz iste škole, Dejva Albana, dečak mu je rekao da nije pristao na seksualni odnos, ali mu je ona slala goišave fotografije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja