IZOPAČENI DO SRŽI: ISIL objavio vodič za seksualno mučenje i kažnjavanje žena i dece!
Foto: Printscreen Yt

I pakao bi ih izbacio

IZOPAČENI DO SRŽI: ISIL objavio vodič za seksualno mučenje i kažnjavanje žena i dece!

Planeta -
Islamski zlikovci smatraju da su zarobljene žene i deca koji ne dele njihovo shvatanje islama robovi, što je opravdanje za najzverskije postupanje s njima

MOSKVA - Teroristička grupa Islamska država u Iraku i Levantu (ISIL) objavila je vodič sa uputstvima za hapšenje, kažnjavanje i silovanje žena koje ne veruju u ekstremno tumačenje islama i iznosi opravdanja za silovanje dece, prenosi Raša tudej.

Naslov tog vodiča, koji je 3. decembra objavilo "Odeljenje ISIL za istraživanje i fatvu", glasi "Pitanja i odgovori o uzimanju zarobljenika i robova". Pamflet je na engleski preveo Institut za istraživanje medija na Bliskom istoku, nevladina organizacija sa sedištem u Vašingtonu.

Ove devojčice bi bile seksualno roblje da ih je ISIL uhvatio (Foto:  Reuters)
Ove devojčice bi bile seksualno roblje da ih je ISIL uhvatio (Foto: Reuters)

U dokumentu, koji na izopačen način tumači islam, objašnjeno je na koji način se treba ponašati prema zarobljenim ženama, uz opravdanje da su u pitanju nemuslimanke.

Ruska televizija podseća da je ISIL otela više od 2.500 žena, dok se još 4.600vode kao nestale.

Prema vodiču, dozvoljeno je silovati robinju čim "dospe u posed", kao i imati seksualni odnos s robinjom koja još nije u pubertetu, ali je sposobna za odnos.

"Dozvoljeno je tući robinju ako je u pitanju disciplinska mera, ali zabranjeno je lomljenje kostiju, prebijanje iz zadovoljstva ili mučenje. Takođe, zabranjeni su udarci u lice", piše u dokumentu.

ISIL, horda zla (Foto: Printscreen YouTube)
ISIL, horda zla (Foto: Printscreen YouTube)

Bekstvo od "gospodara" je okarakterisano kao jedan od najtežih grehova koji "rob" može da počini.

Pamflet se pojavio skoro istovremeno kada i informacija o mladim britanskim muslimankama koje su se preko društvenih mreža hvalile da su se priključile ženskoj policiji ISIL,ozloglašenoj zbog premlaćivanja i upravljanja javnim kućama u kojima je zlostavljano više hiljada jazidskih žena, kupljenih po ceni od po 42 dolara.

ISIL ima i cenovnik za robinje, čija vrednost zavisi od njihove starosti. Žena stara između 40 i 50 godina košta 43 dolara, devojčica između 10 i 20 godina 125 dolara, a dete mlađe od devet godina 166 dolara, navodi Raša rudej.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track