SMRT HRABRE NOVINARKE: Prekinula hemoterapiju i spasla nerođeno dete!

Žrtva koja je podelila Kinu

SMRT HRABRE NOVINARKE: Prekinula hemoterapiju i spasla nerođeno dete!

Planeta -
Njena odluka dirnula je u srce mnoge u Kini, ali i šire, ali i podelila javnost te zemlje na one koji su podržali njenu odluku i one koji veruju da je njena žrtva bila pogrešna

PEKING - Kineska televizijska voditeljka Ću Juenjuen (26) umrla je od raka nakon što je pre sto dana odbila da nastavi s hemoterapijom kako bi spasla svoje još nerođeno dete.Njena odluka dirnula je u srce mnoge u Kini, ali i šire, ali i podelila javnost te zemlje na one koji su podržali njenu odluku i one koji veruju da je njena žrtva bila pogrešna.

Odali joj poštu... Ću Juenjuen
Odali joj poštu... Ću Juenjuen

Mlada Juenjuen saznala je da boluje od teškog oblika raka materice malo nakon što je obelodanila da je u drugom stanju. Iako je znala da sebi može da produži život, ipak je odlučila da ne prima hemoterapiju jer je postojala velika verovatnoća da izgubi bebu.- Njena najveća želja nakon venčanja bila je da dobije dete. Zato je odabrala da spase našeg sina. Rekla mi je da ni u jednom trenutku nije zažalila zbog odluke - rekao je udovac Džang Ćisjuen.Inače, mnogi Kinezi istakli su da je izbor mlade Juenjuen pogrešan jer će mališan Njannjan sada rasti bez biološke majke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track