Najgori roditelji na svetu!

Jezivo ponašanje

Najgori roditelji na svetu!

Planeta -
Pojedine mame i tate svoje mališane uče da pucaju, ostavljaju ih bez nadzora, puštaju da se igraju sa zmijama i brutalno kažnjavaju

NJUJORK - Kuda ide ovaj svet?!Ne postoji univerzalni vodič za roditelje, ali pojedinci prelaze svaku granicu i mogli bi da ponesu titulu najgoreg roditelja na svetu.

Fotografije i video-snimci potpuno pogrešnog, pa i jezivog ponašanja prema mališanima preplavili su internet. Na njima se vidi da su neki očevi i majke skloni tome da svojoj deci daju alkohol i cigarete, približavaju ih životinjama koje mogu ozbiljno da ih povrede, prelaze pruge i ulice s mališanima na mestima koja nisu bezbedna ili im pokazuju golotinju i druge sadržaje koji nisu primereni njihovim godinama.

Teško je razumeti kako je neki roditelj dozvolio devojčici da liže metlice miksera dok je uključen u struju ili kako neko može da ostavi bebu, koja je tek naučila da sedi, da se igra s ogromnim pitonom. Takođe je neverovatno da jedan otac drži svog sina za noge i naglavačke ga spušta u kavez s rakunima da bi mališan nahranio životinje.

Tata, je l’ ovako dobro? Kažeš da ciljam pravo u srce ili u glavu? A kad ubijem nekog čiku, hoće li on mnogo da se ljuti?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track