ZA OVO JOŠ NISTE ČULI: Zoo-vrt u Sarajevu prodaje životinje građanima!
Foto: Printscreen Yt

Nesvakidašnja ponuda

ZA OVO JOŠ NISTE ČULI: Zoo-vrt u Sarajevu prodaje životinje građanima!

Planeta -
Egzotične životinje nisu na prodaju, ali lame, labudovi, jeleni i slično jesu. Uprava Zoo-vrta hoće ovako da oslobodi prostor za nove vrste, među kojima i žirafu

SARAJEVO - Na osnovu odluke Nadzornog odbora i mišljenja članova Komisije za pregled, Uprava Kantonalnog javnog preduzeća "Park" odlučila je da proda 24 životinje iz sarajevskog Zoološkog vrta "Pionirska dolina".

Na direktnoj prodaji, zakazanoj za 16. januar, zainteresovani građani i preduzeća moći će d akupe škotsko govedo, tri labuda, četiri lame, dva ponija i 14 jelena lopatara. U pozivu za prodaju životinja navodi se da se one mogu pogledati svakog dana od devet do 11 sati u Pionirskoj dolini do 14. januara. Kupci svoje ponude mogu da dostavei u zatvorenoj koverti 24 sata pre početka direktne prodaje.

Za životinje koje se prodaju nije određena minimalna cena. Posle kupovine nema reklamacija, navodi se pored ostalog u oglasu koji je objavljen na zvaničnoj stranici tog preduzeća.

Razlog prodaje životinja je da se oslobodi prostor za nove vrste, među kojima je i žirafa, rekao je sarajevskim medijima upravnik centra Pionirska dolina Esad Tajić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track