(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZVERSTVA ISIL: Bacili ljude sa zgrade jer su navodno gejevi!
Foto: Printscreen

Strahovlada

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ZVERSTVA ISIL: Bacili ljude sa zgrade jer su navodno gejevi!

Planeta -
U talasu javnih pogubljenja kamenovana je i žena osumnjičena za preljubu, a 17 mladića je razapeto na krst

RAKA - Najbrutalnija teroristička organizacija današnjice, Islamska država (ISIL), počinila je proteklih dana neviđen talas javnih pogubljenja tokom kojih su bacili sa kule ljude osumnjičene za homoseksualnost, kamenovali ženu optuženu za preljubu i razapeli najmanje 17 mladiča.

Fotografije koje su svedočanstvo ovih stravičnih obračuna sa "nepodobnima" proširile su se društvenim mrežama, a prva ih je objavila Kancelarija za informisanje Ninive.

Ova dvojica muškaraca koja su bačena sa visoke kule optužena su da su homoseksualci, što je za ISIL sasvim dovoljno da ih zverski umori. Ovo nije prvi put da sa visine, mada su dosad to radili uglavnom sa zgrada, bacaju ljude na ulicu, a ako prežive, kamenuju ih do smrti.

Zatučena kamenjem jer ju je neko optužio da je preljubnica (Foto: Printscreen)
Zatučena kamenjem jer ju je neko optužio da je preljubnica (Foto: Printscreen)

Sirijska nevladina organizacija Opservatorija za ljudska prava saopštila je da je posljednji niz javnih smaknuća, među kojima i ovo kamenovanje žene za koju je neko rekao da je preljubnica, usledio posle gubitaka koje je ISIL nedavno pretrpeo.

ISIL je razapeo na krst  17 mladiča (Foto: Printscreen)
ISIL je razapeo na krst 17 mladiča (Foto: Printscreen)

"Na ovaj način žele da pošalju poruku ljudima koji žive pod njihovom kontrolom. Žele da im kažu šta će im se dogoditi ako im se usprotive", navodi Opservatorija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track