ŠOKANTNE INFORMACIJE S BRITANSKOG KRALJEVSKOG DVORA: Seksualni odnosi i orgije svake noći na dvoru
Foto: Profimedia

Procurile neverovatne priče

ŠOKANTNE INFORMACIJE S BRITANSKOG KRALJEVSKOG DVORA: Seksualni odnosi i orgije svake noći na dvoru

Planeta -
Ako je išta i sumnjala, Kraljica Majka nije ništa rekla, a jednom prilikom je prokomentarisala flaster na njegovom vratu: "Nadam se da niste imali problema s jednim od svojih mladih prijatelja".

Bio je poznat kao "Bili Zadnji Ulaz". Kitnjasti dvorjanin kraljevske porodice skromnog porekla, pola veka je bio prijatelj i neslužbeni vođa svih kraljevskih ceremonija Kraljice Elizabete, Kraljive Majke. Vilijam Talon bio je i njen plesni partner, dobavljač njenog omiljenog džina, organizator često neprimerenih ručkova, ali i suprotnost dvorjanima drugih članova kraljevske porodice. Bilo je poznato da je bio homoseksualac, ali kraljica nije želela ni da čuje komentare o tome da njegov promiskuitet narušava ugled kraljevske porodice.

Po prvi put je objavljena biografija koja donosi neverojatnu priču o nemilosrdnom predatoru, čiji je nemoralni način života uključivao homoseksualne orgije na Klerense Hausu, seks na omiljenom kauču Kraljice Majke i mladiće koji su noću lutali hodnicima palate.

Portret Bilija, foto profimedia
Portret Bilija, foto profimedia

Rita Edvards tvrdi da su to bile najšokantnije stvari koje je videla svih godina koje je provela kao sluškinja u Klerens Housu. Kasno jedne noći, dok je prolazila hodnicima službene rezidencije kraljice, užasnula se kad je naletela na dobro obučenog mladića koji je posmatrao jednu od slika.

"Nikad ga pre nisam videla, jer bi stranac u kući tokom noći bio veliki propust obezbeđenja. Tada sam videla Bilija na drugom kraju hodnika, bio je raščupan i pokušavao je da obuče sako. Nikad ga nisam videla tako zbunjenog, brzo je stigao do mladića i bio je besan. Sledeći put kad smo se sreli nije ni spomenuo tu noćnu eskapadu, ali on je uvek lako prelazio preko takvih stvari", objacnila je za Dejli Mejl.

Iako njegova homoseksualnost nije bila tajna, dosad nije bilo poznato koliko je koristio službenu rezidenciju za seksualne susrete sa strancima i koristio je kao mamac za pronalazak seksualnih partnera u gej barovima. Nakon što bi zainteresovanim muškarcima rekao da je u službi Kraljice Elizabete na njihovu sumnjičavost bi odgovorio: "Zašto ne dođeš na čaj i uveriš se?".

Retko ko bi odolelo tom pozivu, a jedan od bivših partnera koji se predstavlja kao Brajan Vilson prisetio se kako je Bili palatom vodio mladića koji je izgledao kao narkoman, vodeći ga po privatnim sobama. Bili je bio na oprezu kad je u palati bila kraljica ali čim bi ona otišla, u palatu bi dovodio dva ili tri muškarca istovremeno: "Mislim da je voleo orgije", rekao je jedan njegov poznanik.

Sa sahrane Kraljice Majke, foto Profimedia
Sa sahrane Kraljice Majke, foto Profimedia

- Nakon noći zabavljanja mladića, Bili bi hodao hodnicima sledećeg jutra poput najvećeg čistunca kojeg ste mogli da zamislite, ispričao je. Ujutro bi skrivao svoj mamurluk, a jednom je morao da ostane u krevetu ceo dan nakon što ga je u nogu ubo besni mladić kome je predložio seks. Ako je išta i sumnjala, Kraljica Majka nije ništa rekla, već je Biliju poslala želje za brzim ozdravljanjem. Drugom prilikom je na vratu nosio flaster kako bi prikrio ugrize, a ona je prokomentarisala: "Nadam se da niste imali problema s jednim od svojih mladih prijatelja".

- Bili je imao dve potpuno različite ličnosti, bio je smiren i pristojan tokom dana, a noću je imao samo jedan cilj - da ima seks sa što više ljudi. Ispred posla mu je uvek bio seks", rekao je jedan od njegovih partnera.

- Zamislite mesto na kojem spava desetak mladića svake noći. Bilo je to vreme naših života. Kad bih se ušunjao u sobu, tamo bi već neko imao seks i uglavnom bi me pozvali da se pridružim. Bili nije nikoga prisiljavao, bio je stvarno zgodan i prava prilika", ispričao je drugi. Tokom jednog seksualnog susreta Bili je pozvao Vilsona da sedne na omiljeni kauč kraljice,na kom su onda imali seks. Vilson je uveren kako je upravo to uzbuđivalo Brajana.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track