Najnovije vesti

RUSKI GEOPOLITIKOLOG PRETI Nuklearni udar na Jeloustoun i San Andreas izbrisaće SAD sa lica zemlje
Foto: Youtube

Šokantno

RUSKI GEOPOLITIKOLOG PRETI Nuklearni udar na Jeloustoun i San Andreas izbrisaće SAD sa lica zemlje

Planeta
SAD ima slabu tačku, a to je Pukotina San Andreas, koji se nalazi između Pacifika i Severnoameričke ploče

Ruski vojni analitičar izneo je šokantnu izjavu povodom mogućeg globalnog nuklearnog sukoba!
"Najbolji način da se napadnu Sjedinjene Američke Države jeste da se izvrši nuklearni napad na nacionalni park Jelouston", naveo je Konstantin Sivkov, vojni analitičar, predsednik Akademije geopolitičkih problema u Moskvi!

 

Takav napad bi aktivirao supervulkan koji se nalazi ispod tog nacionalnog parka. Posledica toga biće nestanak Sjedninjenih Država.
- Geolozi smatraju da supervulkan koji se nalazi ispod Jeloustona može da eruptira svakog momenta. Postoje znakovi povećane aktivnosti vulkana. Dovoljno je izvršiti slabiji nuklearni napad na taj park i posledice po SAD bi bile katastrofalne – zemlja bi praktično nestala – rekao je Sivkov.

Jeloustoun
Jeloustoun


On je dodao da SAD ima i drugu slabu tačku, a to je Pukotina San Andreas, koji se nalazi između Pacifika i Severnoameričke ploče. Ta pukotina je dugačka oko 1.300 kilometara i prolazi kroz teritoriju države Kalifornija. Nuklearni napad na taj deo SAD prouzrokovao bi zemljotrese i cunami i naneo bi katastrofalne posledice američkoj infrastrukturi.

Pukotina Sent Andreas
Pukotina Sent Andreas

S druge strane, Sivkov je rekao da geografski položaj Rusije štiti tu zemlju od izazivanja eventualnih prirodnih katastrofa.

(Smh.com.au)
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...