(VIDEO) KENEDIJEVI ORGIJALI, KLINTONOVI SE TUKLI: Hilari knjigom tukla Bila zbog Monike!
Foto: AFP

Posluga progovorila

(VIDEO) KENEDIJEVI ORGIJALI, KLINTONOVI SE TUKLI: Hilari knjigom tukla Bila zbog Monike!

Planeta -
Bivše osoblje Bele kuće otkrilo novinarki Kejt Anderson Brouer tajne američkih predsednika i njihovih supruga

VAŠINGTON - Posluga koja se brinula o Beloj kući u vreme kad je Bil Klinton bio predsednik tvrdi da je prva dama, Hilari, umela muža sočno da ispsuje, a bogami i da gađa i istuče knjigom.

Tokom seks skandala s Monikom Levinski, sobarica je jednog jutra ušla da pospremi spavaću sobu Klintonovih i šokirala se kad je ugledala krv na posteljini. Bil Klinton se kroz smeh vadio da je udario u vrata kupatila gde ga je nužda poterala u zlo doba noći, ali osoblje mu ni reč nije poverovalo.

"Prilično smo sigurni da ga je Hilari odalamila knjigom. Pored stola je bilo najmanje 20 knjiga i njegova prevarena žena mogla je da izabere bilo koju, uključujući i Bibliju", kazao je jedan od njih novinarki Kejt Anderson Brouver, koja je za knjigu "Rezidencija" intervjuisala više od 100 bivših radnika Bele kuće, ali i bivše prve dame, Loru i Barbaru Buš i Rozalin Karter, kao i nekoliko "predsedničke" dece.

"Bračni par Klinton ponekad se žestoko svađao i šokirao osoblje sočnim psovkama, a ponekad su imali periode mučne tišine", piše Brouverova.

Cvećar Ron Pejn prisetio se kako je video dva batlera kako kroz vrata prisluškuju svađu.

http://www.youtube.com/watch?v=UEmjwR0Rs20

"Odjednom je vrisnula na predsednika 'prokleti gade', a onda je bacila težak predmet preko sobe. Osoblje je kasnije pričalo da je bacila lampu. Svađe su se pojačale tokom švalerskog kandala, a osoblje kuće 'sedelo je u prvom redu'", ispričao je.

Za seks-skandal s Monikom Levinski javnost nije znala sve do januara 1998, ali osoblje je pratilo kako se ta afera razvija još od 1995. godine.

"Batler je video predsednika i Moniku u porodičnom bioskopu, a onda su ih viđali sve češće i češće. Tokom tri ili četiri meseca 1998. predsednik je spavao na kauču. Ženski deo osoblja mislio je da je dobio šta je tražio", piše Brouerova.

Čim bi Džeki zatvorila vrata, Džon Kenedi je pravio orgije na bazenu (Foto: Reuters)
Čim bi Džeki zatvorila vrata, Džon Kenedi je pravio orgije na bazenu (Foto: Reuters)

I dok je posluga Klintonovih gledala svađe, osoblje Kenedijevih gledalo je golotinju. Naime, Džeki Kenedi je dosta vremena provodila na farmi u Virdžiniji, a njen suprug Džon F. Kenedi se brčkao go po bazenu Bele kuće sa raznim ženama, pa i sa svojim sekretaricama. Tako se čistač bazena jednog jutra prenerazio scenom koju je zatekao.

"Kad je otvorio vrata, bio je šokiran što vidi Kenedijevog savetnika i bliskog prijatelja Dejva Pauersa kako go golcat sedi kraj bazena s dve predsednikove sekretarice. Nesrećnik je istog momenta pobegao, a incident nikad više nije spomenut... Kad god bi Džeki bila odsutna, gole žene šetale bi po kući", piše Brouerova.

Predsednik Ronald Regan se sa suprugom Nensi svađao oko gledanja televizije, a prva dama mu je stalno zvocala i naređivala. Đto se tiče predsednika Džordža Buša seniora i njegove žene Barbare, osoblju se uvek činilo da se dobro slažu i da su jedno drugom iskreni i dobri prijatelji. Posluga ih je obožavala - za razliku od drugih, Bušovi su ih uvek puštali da odu kući ranije i ponašali su se prema njima kao prema porodici.

Obamini su drugačiji.

"S njima je sve bilo profesionalno na početku. S vremenom je prva dama probila led i postala bliskija s osobljem", piše Kejt Anderson Brouer u svojoj novoj knjizi u kojoj otkriva tajne Bele kuće.

(Jutarnji.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track