(VIDEO) REKLI JOJ DA JE UMRLA ČIM JU JE RODILA: Posle 50 godina prvi put videla ćerku!
Foto: Printscreen Yt

Njena beba

(VIDEO) REKLI JOJ DA JE UMRLA ČIM JU JE RODILA: Posle 50 godina prvi put videla ćerku!

Planeta -
Melani je rođena tri meseca ranije, a neko u bolnici rekao je njenoj majci da nije preživela. Posle 50 godina, Melanina ćerka pronašla je svoju baku na Fejsbuku

SENT LUIS - Amerikanka Zila Džekson Prajs prvi put je prošle nedelje videla svoju ćerku Melani Gilmor, za koju joj je u porodilištu rečeno da je umrla tokom porođaja pre 50 godina.

S druge strane, Melani (49) je odrasla u uverenju da ju je njena biološka majka Zila odbacila.

Niko još ne zna šta se to dogodilo u bolnici u Sent Luisu u novembru 1965. godine. Mala Melani rođena je tri meseca ranije i imala je samo pola kilograma.. Iako su ju stavili u inkubator, Zili je neko rekao da joj beba nije preživela. Nesrećnica je napustila bolnicu i ne znajući da joj je ćerkica živa, a malu Melani usvojila je jedna porodica.

Majka usvojiteljka umrla je kad je Melani napunila 20 godina, pa se preselila u Oregon i ubrzo počela da traži svoju biološku majku. Pronašla je njeno ime, došla je do nekih telefona, ali rečeno joj je da je Zila umrla.

Sve se promenilo prošle godine kada je Melika Džekson (22), Melanina ćerka, pronašla Zilu Džekson Prajs na Fejsbuku. Uspeli su da dođu u kontakt s njom, a DNK test je rekao svoje...

Majka i ćerka su se ubrzo srele, a prvo što je Melani rekla bilo je: "Volim te mama, sve ti praštam, nije tvoja krivica!"

http://www.youtube.com/watch?v=kBPmqF1HkDU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track