(FOTO) ORIGINALAN: Bori se za ravnopravnost tako što svako veče izlazi s drugom, a ona plaća večeru!
Foto: Printscreen Facebook

Udarnik

(FOTO) ORIGINALAN: Bori se za ravnopravnost tako što svako veče izlazi s drugom, a ona plaća večeru!

Planeta -
Indijski glumac Sunder izlazi sa ženama od 21 do 105 godina pod uslovom da one ponesu novčanik

MUMBAJ - Optužuju ga da je običan plejboj, ali indijski gljumac Sunder Ramu se kune da mu nije stalo da udari recku, nego da ukaže na neravnopravnost u indijskom društvu, a to radi tako što već godinu dana svako veče izlazi s drugom devojkom i traži da ona plati račun.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152712782837540&id=543787539

Posted by 365 meal dates on Friday, April 24, 2015

On izlazi sa ženama od 21 do 105 godina pod uslovom da ga ona pozove, izabere restoran - može čak i da naruči šta će on jesti - i plati. Ponekad sednu pored tezge kraj puta i jedu lubenice za siću, ali nekad ga izvedu u luksuzni restoran, gde večera košta i 100 funti.

Pare koje dao za svoj deo računa Sunder donira humanitarnim organizacijama koje se staraju o deci ulice, nezbrinutim starcima, čak i životinjama lutalicama.

Kaže da ne traži romansu, mada ga neke žene s kojima je izlazio privlače.

"Zaljubim se gotovo svakog dana", priznaje on. "Zaljubljujem se u udate žene, starije žene, žene druge rase", priznaje on.

Sa svakom ženom s kojom izađe on se fotografiše i objavi to na svojoj Fejsbuk strani sa sve "recenzijom". Kaže da je to njegov način da se bori za ravnopravnost ne samo muškaraca, nego i žena, koje su obespravljene u tradicionalnom društvu.

(Dejli mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track