U IME BOGA: Tužila sve homoseksualce sveta?!
Foto: Reuters

Amerikanka presavila tabak

U IME BOGA: Tužila sve homoseksualce sveta?!

Planeta -
Silvija En Driskel (66) se nada da će sud odlučiti da je homoseksualnost greh, a tužbu je podnela kao predstavnik tužilaca Boga i Njegovog Sina Isusa Hrista

Silvija En Driskel (66) presavila je tabak i raspisala se. Sastavila je tužbu na čak sedam strana koju je dostavila Federalnom sudu u Omahi. Silvija se, naime, nada da će sud jednom za svagda odlučiti da je homoseksualnost greh.

Driskel je u tužbi samu sebe označila kao „predstavnik tužilaca Boga i Njegovog Sina Isusa Hrista“, a u tužbi se oslanjala isključivo na citate iz Biblije i svoje viđenje homoseksualnosti.

SILVIJINU TUŽBU NA 7 STRANA MOŽETE PROČITATI OVDE

„Imam 66 godina i nikad nisam mogla ni da zamislim da će doći dan kad će naša Velika Nacija ili Nebraska prihvatiti razvrat nekih ljudi“, napisala je Driskel. „Vidite šta se desilo sa Sodomom i Gomorom. Zbog istog nemoralnog ponašanja, koje sad vidimo u našim državama i gradovima, Bog ih je uništio“.

Na njeno razočaranje, sudija Džon Džerard rekao je da se sud neće baviti teološkim stvarima. „Ona traži izjavu suda da je homoseksualnost grešna – što je pitanje na koje sud ne može dati odgovor. Sud može reći šta je nezakonito, a ne šta je grešno“, izjavio je on.

(Metro.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track