TALAČKA DRAMA U MADRIDU: Otmičar naoružan makazama držao dete (2) u vrtiću!
Foto: Rojters

Uzbuna u Španiji

TALAČKA DRAMA U MADRIDU: Otmičar naoružan makazama držao dete (2) u vrtiću!

Planeta -
Napadač A.B.S, poznat pod nadimkom Handi, ušao je jutros oko 10.30 sati u vrtić u gradiću Kolmenar de Arojo, oko 60 kilometara udaljenom od španske prestonice, i zapretio zaposlenima metalnom alatkom

MADRID - Muškarac naoružan makazama za sečenje metala u jednom vrtiću van Madrida držao je za taoca dvogodišnje dete, a sa njim su pregovarali policijske snage, objavili su danas španski mediji.

Napadač je dete pustio na slobodu oko 15 časova, nakon razgovora sa specijalnim pregovaračima policijskog tima.

Napadač, za kojeg list "Mundo" navodi inicijale A.B.S, a poznat je pod nadimkom Handi, ušao je jutros oko 10.30 sati u vrtić u gradiću Kolmenar de Arojo, oko 60 kilometara udaljenom od španske prestonice, i zapretio zaposlenima metalnim predmetom.

Pojedini mediji navode da je nekoliko osoba uspelo da izađe iz vrtića po ulasku napadača, dok drugi tvrde da ih je on sam pustio. Jedan svedok incidenta je obavestio policiju da se nešto dešava u vrtiću kad je čuo napadača kako viče: "Nemam šta da izgubim".

Nije poznato da li je napadač u nekoj vezi sa porodicom deteta kojeg još drži kao taoca, ali "Mundo" navodi da je on razveden i da je otac jednog deteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track