NIKOM NIJE SMRDELO: Leš žene mesec dana trunuo u koferu na prometnoj stanici
Foto: AP

Užas u Tokiju

NIKOM NIJE SMRDELO: Leš žene mesec dana trunuo u koferu na prometnoj stanici

Planeta -
Telo u raspadanju pripadalo je ženi, staroj izemeđu 70 i 90 godina, koja je bila visoka oko 140 santimetara, navela je policija, a koje je bilo nabijeno u kofer veličine 50 puta 70 santimetara

TOKIO - Pronađen je leš žene u koferu, koji je pre mesec dana bio ostavljen u ormariću tokijske železničke stanice koja spada među najprometnije usvetu, saopštila je danas japanska policija.

Kofer je bio u ormariću krajem aprila, ali pošto ga niko nije uzeo, sklonjen je u skladište garderobe. Kad je prošlo mesec dana, a da se niko nije javio, kompanija koja drži garedorobu ga je otvorila.

"Kad smo otovrili osetio se smrad i tada smo videli kosu", kazao je portparol novinarima, prenosi AFP. Telo u raspadanju pripadalo je ženi, staroj izemeđu 70 i 90 godina, koja je bila visoka oko 140 santimetara, navela je policija, a koje je bilo nabijeno u kofer veličine 50 puta 70 santimetara.

Foto: AP
Foto: AP

Niko od ljudi koji su radili u kancelariji skladišta nije osetio smrad.

Policija kaže da nema tragova ženinog identiteta, ali se sprovodi istraga uzroka smrti i ispituje snimke sa staničnih kamera, prenosi tabloid Sponići. Tokijska stanica je jedna od najprometnijih u svetu, kroz koju godišnje prođe 150 miliona putnika, a tu je terminal i za brojne linije šinkansena, metroa i prigradske vozove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track