ZBOG SELFIJA IH SRAVNILI SA ZEMLJOM: Amerikanci spržili teroriste Islamske države!
Foto: Reuters

Kobna greška

ZBOG SELFIJA IH SRAVNILI SA ZEMLJOM: Amerikanci spržili teroriste Islamske države!

Planeta -
Zahvaljujući jednom pripadniku ISIS, koji je pomislio da je sjajna ideja pohvaliti se na društvenim mrežama takozvanom selfi fotografijom, Amerikanci su otkrili gde se on i njegove kolege nalaze

General Hok Karlajl, komandant američkih vazdušnih snaga u bazi u Lengli, otkrio je pre par dana na skupu u Arlingtonu na koje se sve načine američki vojnici nose sa pripadnicima Islamske države.

Naime, zahvaljujući jednom pripadniku ISIS, koji je pomislio da je sjajna ideja pohvaliti se na društvenim mrežama takozvanom selfi fotografijom, Amerikanci su otkrili gde se on i njegove kolege nalaze pa su mesto bukvalno sravnali sa zemljom.

"Samo 22 sata od trenutka kada su pripadnici vazduhoplovnih jedinica ugledali tu objavu na društvenoj mreži, otkrili smo gde se baza nalazi i na nju bacili 3 JDAM bombe", ispričao je general Karlajl, ne otkrivši pritom gde je napad izveden.

Američki general je tokom skupa između ostalog naglasio i to da su američke i koalicione vazdušne snage dosad izvele preko 4.200 napada i da su pritom ubile oko 13.000 neprijateljskih vojnika.

Kako izgleda kada nekoga bombardujete JDAM bombama pogledajte u ovim video snimncima:

http://www.youtube.com/watch?v=LUp-mMfSkKs

(Dnevnik.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja