(VIDEO) GLEDAOCI ZBUNJENI: U prenosu uživo snimljen šverc preko zidina zatvora?
Foto: Jutjub

I ovo je moguće u 21. veku

(VIDEO) GLEDAOCI ZBUNJENI: U prenosu uživo snimljen šverc preko zidina zatvora?

Planeta -
Dok se novinarka obraćala gledaocima neki od njih u pozadini kadra primetili su sumnjivog muškarca. On je u rukama imao paket koji je preneo preko puta sve do zatvorskih zidina

NJUJORK - Gledaoci Foks Njuza u ponedeljak su ostali zbunjeni javljanjem uživo koje se dogodilo ispred zatvora u Njujorku. Većina je pomislila kako se radi o kriminalu.

Dok se novinarka obraćala gledaocima neki od njih u pozadini kadra primetili su sumnjivog muškarca. On je u rukama imao paket koji je preneo preko puta sve do zatvorskih zidina. Tamo ga je dočekalo uže na koje je obesio paket i onda se udaljio od zida. Većina onih koji su primetili neobičnu aktivnost zaključila je kako se radi o krijumčarenju određene robe. Međutim, ispostavilo se da se na taj način dostavlja hrana čuvarima koji iz tornjeva nadziru dvorište zatvora. S obzirom da ni u kom slučaju ne smeju da napuste toranj, dostavljači im hranu isporučuju - užetom. Snimak je naišao na veliki interes javnosti, posebno na društvenim mrežama. Naime, iako se radi o jednom od najbolje zaštićenih zatvora u SAD-u, iz njega su prošle nedelje pobegla dva kriminalca u spektakularnom begu. Jedini trag koji su ostavili bila je poruka policiji: "Želimo vam prijatan dan". Vrlo bizarno, moramo to priznati. Ipak, eto, danas smo naučili još nešto. Zašto se u 21. veku hrana čuvarima dostavlja ovako, ostaće misterija.

http://www.youtube.com/watch?v=LvBXumQkgFk

(24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track