Raskomadana tela potrpali u vreće

Horor

Raskomadana tela potrpali u vreće

Planeta -
Meksičke vlasti 14 ostataka tela, ostavljenih u 10 plastičnih vreća u kombiju u blizini američke granice, otkrili su pred zoru

MEKSIKO SITI - Meksičke vlasti su otkrile raskomadana tela 14 muškaraca ostavljenih u jednom vozilu u blizini gradske kuće u gradu Nuevo Laredo, na granici sa SAD, u kome su i ranije beleženi sukobi narkokartela.Tužilaštvo države Tamaulipas saopštilo je da su ostaci tela, ostavljeni u 10 plastičnih vreća u kombiju u blizini američke granice, otkrivena pred zoru.Vlasti su pored tela pronašla i poruku koju je ostavila kriminalna grupa čije ime nije saopšteno, kao ni sadržaj poruke, prenele su agencije.

Grad Nuevo Laredo, koji se nalazi u blizini američkog pograničnog grada Laredo u Teksasu, važi za snažno uporište moćnog narko klana Zetas.

Više od 50.000 ljudi ubijeno je u Meksiku od kada je predsednik Felipe Kalderon pokrenuo obračun sa kriminalnim narko kartelima 2006. godine.Većina sukoba odigrava se uglavnom u pograničnim meksičkim gradovima koji služe kao tranzitne tačke na putu krijumčara droge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja