HOROR NA POROĐAJU: Student medicine greškom odsekao bebi penis!
Foto: Profimedia

Neverovatno!

HOROR NA POROĐAJU: Student medicine greškom odsekao bebi penis!

Planeta -
Strašnu grešku pokušali da sakriju od roditelja novorođenog dečaka, zavlačeći oca dok su operisali bebu kako bi popravili štetu

MEKSIKO - Student medicije je greškom odsekao bebi penis prilikom porođaja u bolnici u Saltilu, u Meksiku, jer je mislio da je reč o pupčanoj vrpci. Iako godinama uči medicinu, ovaj budući lekar je napravio šokantnu grešku u porođajnoj sali.

Vrhunac svega je što su strašnu grešku pokušali da sakriju od roditelja novorođenog dečaka, zavlačeći oca dok su operisali bebu kako bi popravili štetu.

Otac Dijego Rangel Izaguire je počeo da sumnja da nešto nije u redu pošto ga ni dva sata posle porođaja nisu puštali da vidi bebu. Osoblje bolnice ga je uveravalo da je njegov sin imao manju povredu, pa pobesneo kada je saznao istinu.

Da stvar bude gora, dok su hirurzi pokušavali da nameste dečakov penis, napravili su još veću štetu.

"Kada se moj sin rodio i kada su mu odsekli pupčanu vrpcu, povredili su mu penis. Nažalost, kada je hirurg počeo da ga zašiva, napravio je dve nove povrede, duboke skoro dva sentimetra", ispričao je besni otac.

Na kraju, uspeli su da zašiju bebi penis, ali je majka Zumel Kontreras i dalje besna jer insistira da je njeno dete trebalo da dobije profesionalnu negu.

Bolnica je započela internu istragu o ovom slučaju i podržana je od strane meksičke vlasti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track