DRAMA U VAZDUHU: Usled snažne oluje avion počeo da se raspada

Panika

DRAMA U VAZDUHU: Usled snažne oluje avion počeo da se raspada

Planeta -
Prema prvim procenama, na avionu su razbijena prednja stakla, a oštećeni su radar, nos i navigacijska oprema

Fotografije napuklog vetrobrana i oštećenog nosa aviona dokaz su da je let u "Delta Flajtu 1889" pre neko veče bio zaista intenzivan i zastrašujuć. Zvaničnici su saopštili kako je do oštećenja aviona došlo zbog jake oluje koja je prisilila piliota da sleti u Denver. Airbus A320 prvobitno je trebalo da sleti u Solt Lejk Siti.

"Stalno letim, a to je bilo najstrašnijih deset minuta u mom životu", rekao je putnik Robin Džons.

Portparolka aerodroma Denver, Lora Koal rekla je da je jedna osoba prevezena u bolnicu, a da je avion prošao kroz jake turbulencije. Ona nije želela da otkriva razloge zbog kojih je putniku ukazana medicinska pomoć. Prema prvim procenama, na avionu su razbijena prednja stakla, a oštećeni su radar, nos i navigacijska oprema. Detalji o tome da li je ta oprema već bila pokvarena još uvek nisu dostupni javnosti. Mnogi putnici objavljuju slike aviona na društvenim mrežama, a jedan od njih kazao je kako su pričinjenju štetu videli tek nakon izlaska iz aviona.

"Delta" je putnike uputila na druge letove kako bi mogli da nastave sa svojim putovanjima, a iz Federalne direkcije za avijaciju saopšteno je da će ovaj incident biti istražen.

(Klix.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track