DA LI JE OVO NAJGORI OTAC NA SVETU: Sprečio spasioce da mu spasu ćerku, razlog neverovatan

Na plaži u Dubaiju

DA LI JE OVO NAJGORI OTAC NA SVETU: Sprečio spasioce da mu spasu ćerku, razlog neverovatan

Planeta -
Zbog ovog postupka, devojka (20) je preminula, a njen otac je uhapšen

Na plaži u Dubaiju odmarala se porodica jednog Azijata. Međutim, u jednom trenutku njegova ćerka (20) počela je da se davi, vrištala je i zvala u pomoć. Njen otac je gledao kako mu se 20-godišnja ćerka utapa pred očima, a i fizički je sprečio spasioce da sačuvaju njen život. Kao opravdanje naveo je to da bi ona "bila obeščašćena da su je nepoznati muškarci dodirivali".

Na kraju je uhapšen i protiv njega su nadležni pokrenuli krivični postupak, jer je svojim delovanjem direktno doveo do smrti svoje ćerke.

"Dva spasioca bila su na plaži i potrčali su da pomognu devojci. Otac, visok i snažan muškarac, krenuo je da se bori sa njima, povukao ih je i sprečio da joj pomognu, potom je postao veoma nasilan. Rekao im je da bi više voleo da mu je ćerka mrtva, nego da je dodiruju nepoznati muškarci" - rekao je zamenik direktora policije u Dubaiju i vidno šokiran i potresen dodao: "Ovo je jedan od incidenata koje nikada neću zaboraviti. Šokiralo je i mene i sve ostale koji su uključeni u slučaj."

Kako su postupci ovog oca doveli su do smrti mlade devojke, muškarac je uhapšen zbog ometanja spasilaca u obavljanju dužnosti i izazivanja smrti svoje ćerke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track