(VIDEO) DEČAK DUBOKO GANUO JEDNU MAJKU: Hvala ti što si dozvolio mom sinčiću da se igra s tobom!
Foto: Printscreen Fb

Još ima ljudi

(VIDEO) DEČAK DUBOKO GANUO JEDNU MAJKU: Hvala ti što si dozvolio mom sinčiću da se igra s tobom!

Planeta -
Njenog mališana deca izbagavaju jer je u invalidskim kolicima, ali ovaj dečak je reagovao potpuno drugačije

PALM BIČ - Majka jednogodišnjeg dečaka koji je zbog bolesti vezan za invalidska kolica bila je duboko dirnuta zbog toga što se stariji dečak s njenim sinom igrao kao i sa svom drugom decom.

Mali Kejden (1) oboleo je od atrofije mišića kičme kad mu je bilo svega sedam meseci. Druga deca ga redom izbegavaju i ne igraju se s njim. Keti Majers, njegova majka, odvela ga je u Naučni centar i akvarijum u Vest Palm Biču da bi se igrao na jedno interaktivnoj izložbi.

Beautiful article from The Huffington Post. Thank you for continuing to help us spread awareness about inclusion and...

Posted by Kaden's Cure for Spinal Muscular Atrophy on Wednesday, August 19, 2015

Majka se zapanjila kad je stariji dečak pritrčao njenom mališanu i počeo da se igra s njim - pomagao mu da slaže loptice. Dirnuta, zahvalila se prošlog četvrtka, 14. avgusta, na Fejsbuku dečaku koji u njenom sinu nije video čudaka, nego samo dete, a fotografija je odmah zaradila 246.000 lajkova i 57.000 je podeljena.

"Mali dečače iz muzeja nauke, ne zna ko si, ali hvala ti što si tako divan. Dozvolio si mom sinu da se igra s tobom. Pomogao si mu da skupi loptice s poda kad si video da ne može sam. Nisi pitao šao nije u redu s njim ili zašto ne može da hoda, prosto si video njega. Kejden liči na tebe, jako je radoznao i pametan. Želi da zna kko sve radi. Hvala ti što si mu pomogao da okrene ručicu kad si video da je preslab da je okrene sam. Verovatno ovo nikada nećeš videti, ali činiš ovaj svet boljim tako što si takav kakav si", napisala je zahvalna majka.

Thank you to Fox & Friends for the amazing opportunity to spread awareness about Spinal Muscular Atrophy and the...

Posted by Kaden's Cure for Spinal Muscular Atrophy on Wednesday, August 19, 2015

Keti danas, posle četiri dana, kaže da ni sanjala nije da će njeno "hvala" postati takav viralni hit.

"Mnogi ljudi su ljubazni prema Kejdenu, ali to ne znači da ga vide kakav je zaista. Mnogi započinju kontakt pitanjima 'šta nije u redu s njim?', 'tako mi ga je žao'... Potreslo me je to što ga je drugi dečak potpuno prihvatio. Ponašao se prema njemu kao da je normalan. Baš su se lepo igrali zajedno", kaže ona.

(Huffington Post)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja