PIJANI NEONACISTI NAPALI AZILANTE : Urinirali po deci uz povike "Hajl Hitler"

U vozu

PIJANI NEONACISTI NAPALI AZILANTE : Urinirali po deci uz povike "Hajl Hitler"

Planeta -
Policija je uz pomoć svedoka uhapšila počinioce, a oni su u međuvremenu ponovo pušteni, prenose mediji, navodeći da su oni već poznati policiji zbog sličnih dela

BERLIN - Jedan muškarac u Berlinu urinirao je na dvoje dece koja su najverovatnije poreklom iz jugoistočne Evrope, a pre toga je, zajedno sa svojim poznanikom, vređao decu i njihovu majku, uzvikujući parole mržnje prema strancima, prenosi danas nemački politički magazin ''Špigel'', pozivajući se na saveznu policiju.

Policija istražuje motiv nanošenja telesnih povreda i vređanja na nacionalnoj osnovi, a slučaj se, kako se navodi, dogodio u subotu uveče. Dvojica muškaraca su oko 21 sat i 45 minuta ušla u voz broj S41, kada su počeli da vređaju majku i decu, staru pet i oko petnaest godina. Onda je jedan od njih, za koga se kaže da je bio pijan, urinirao na decu. Oni su uzvikivali i "Hajl Hitler" i vikali "Vi niste Arijevci".

Policija je uz pomoć svedoka uhapšila počinioce, a oni su u međuvremenu ponovo pušteni, prenose mediji, navodeći da su oni već poznati policiji zbog sličnih dela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track