NEVEROVATNA PONUDA: Sirijac kojeg je saplela mađarska snimateljka ide u Španiju da trenira klub

Ima pravde

NEVEROVATNA PONUDA: Sirijac kojeg je saplela mađarska snimateljka ide u Španiju da trenira klub

Planeta -
Osama bi sa svojom porodicom već sutra trebao da stigne vozom iz Barselone do Madrida, a živeće u Getafeu, južnom predgrađu Madrida

Izbeglici iz Sirije koji je snimljen kako mu mađarska snimateljka podmeće nogu dok beži sa svojim sinom od mađarske policije stigla je neverovatna ponuda. Nakon što je sa svojom porodicom prošao kroz Mađarsku i Austriju i sigurnost pronašao u jednom izbegličkom centru u Nemačkoj, Osami je stigla neverovatna ponuda iz Španije.Naime, Španac Migel Angel Galan, inače kandidat za predsednika fudbalskog saveza Španije i vlasnik jedne škole za trenere u Madridu, odlučio je da pozove porodicu Mohsen da mu se pridruže u glavnom gradu Španije i obećao pomoć Osami u vidu posla fudbalskog trenera.

Osama bi sa svojom porodicom već sutra trebao da stigne vozom iz Barselone do Madrida, a živeće u Getafeu, južnom predgrađu Madrida. Osama Abdul Mohsen je proslavljeni sirijski fudbalski trener koji je zajedno sa svojom porodicom pobegao iz sirijskog grada Deir ez-Zoa i preko Turske stigao do Mađarske gde ga je Petra Laslo udarila nogom nakon što je pokušao da pobegne iz izbegličkog kampa.

Osamu su prepoznali njegovi prijatelji koji su rekli da je pobegao od ISIL-a i da je mučen. Bio je trener sirijskog premijerligaša Al-Fotuwa SC i jedan od sirijskih revolucionara kojeg su mučili pripadnici režima predsednika Bašara al Asada.Izgleda da su za ovog čoveka stvari konačno krenule onako kako on to i zaslužuje.

(AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track