(FOTO) APEL OČAJNIH RODITELJA: Da li ste videli našu decu, ne javljaju se od krvavog pira u Parizu?
Foto: Printscreen/Facebook/Tvitter

Nezapamćen zločin u Parizu

(FOTO) APEL OČAJNIH RODITELJA: Da li ste videli našu decu, ne javljaju se od krvavog pira u Parizu?

Planeta -
U jednom od najgorih terorističkih napada na evropskom tlu u kom je stradalo više od 120 ljudi, a na stotine povređeno, napadnuti su restorani, kafići, nacionalni stadion i koncertna dvorana.

Ulice francuske prestonice bili su sablasno tihe, a francuske vlasti su proglasile vanredno stanje posle najgorih napada u Evropi od 2004.

Haos, konfuzija i strah zahvatili su grad, roditelji su na Tviteru postavljali slike svoje dece na Tviter u nadi da će pronaći vesti o njima.

Očajni roditelji su delili slike i informacije o njihovim najmilijima sa haštagom "RechercheParis" - "potraga Pariz"

"Mnogi od onih koji su nestali tokom napada na Bataklan koncertnu dvoranu, gde je čak 80 ljudi ubijeno tokom hevi metal svirke.

Neutešne porodice su pokrenuli potragu za voljenim koji su stradali u terorističkom napadu u Pariz, uključujući Presilu Koreka i Manu Perez (gore), koji su bili na koncertu kada su islamski teroristi pobili 80 fanova benda "Eagles of Death Metal".

Žorž Saline je jedan od očeva koji je tvitovao da traži svoju ćerku i da se nada je živa.

Nik Aleksandar iz Kolčestera u Engleskoj ubijen je dok je bio na koncertu u dvorani Bataklana. Njegov devojka Helen Vilson iz Amerike je očajnički pokušava da ga oživi dok su meci leteli svuda oko nje.

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track