BELGIJANAC ŠOKIRAN: Objavili su moju fotografiju kao da sam terorista iz Pariza!
Foto: Printscr

BELGIJANAC ŠOKIRAN: Objavili su moju fotografiju kao da sam terorista iz Pariza!

Planeta -
Jedan od muškaraca koji je označen kao terorista sa svetskih naslovnih stranica, tvrdi da je zapravo živ i zdrav i da nema nikakve veze sa napadom u Parizu.

Belgijanac Brahim Ouanda ostao je šokiran kada je ugledao svoju fotografiju uz ime Brahima Abdeslama.

En direct du commissariat avec avec brahim ouanda .Sur La photo, il s'agit de Brahim Ouanda et non Brahim Abdeslam la...

Posted by Tchen Brahim on Monday, November 16, 2015

Teroristički napad u Parizu je u petak šokirao čitavu planetu, a poznato je kako izgledaju petoro ekstremista odgovornih za ovaj monstruozni čin.

U pitanju su Abdelhamid Abaoud (nalazi se na vrhu piramide) koji važi za vođu operacije i koji je još u bekstvu iako je jutrašnja akcija policije u Parizu bila imala za cilj da ga privedu, ali se ispostavilo da se on ne nalazi u stanu u kome je policija jutros uhapsila 7 osoba, a dvoje ubila.

Na fotografiji su i Francuz Bilal Hadfi (nalazi se na dnu levo) koji je jedan od bombaša samoubica koji se razneo ispred stadiona Francuska.

Zatim Semi Amimour (na fotografiji centar desno), bombaš samoubica koji je aktivirao eksploziv ispred pariske hale Bataklan.

Među poznatim teroristima je još jedan Francuz - Salah Abdeslam (na fotografiji center levo), kao i neidentifikovani muškarac (na dnu desno) za koga se sumnja da je povezan sa napadima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track