(VIDEO) I ZVEZDE UZ PUTINA: Popularni pevač Timati otkazuje koncerte u Turskoj zbog suhoja
Foto: Wikipedia/Kremlin.ru

Rusija jedinstvena

(VIDEO) I ZVEZDE UZ PUTINA: Popularni pevač Timati otkazuje koncerte u Turskoj zbog suhoja

Planeta -
Mlada zvezda ruske estrade Timur Junusov, poznatiji kao Timati, izjavio je da u potpunosti podržava poteze predsednika Rusije Vladimira Putina prema Turskoj

Timati je veoma popularan u Turskoj i njegovi koncerti su unapred rasprodati, ali kaže da neće pevati tamo dok se diplomatski odnosi dveju zemalja, teško narušeni zbog toga što je turska vojska oborila ruski borbeni avion, pri čemu je jedan od dvojice pilota poginuo, ne oporave.

"Prosto je dar s neba to što naša zemlja ima političara s tako snažnim stavom. Nikom nismo potčinjeni, ne zavisimo od zapadnih kredita. Da nam je bilo koja druga država ovako zarila nož u leđa, opet bih stao na stranu naše vlade. Ako Turska ovako nastavi, otkazaću sva putovanja tamo i sve koncerte. Ko nas mačem poseče, od mača će i poginuti", kaže on.

Na pitanje novinara da li će Timati imati finansijskih problema zbog otkazivanja koncerata u Turskoj, gde već sedam godina ima po 12 do 15 koncerata u sezoni, pevač kaže da mu je građanska dužnost mnogo važnije nego novac i da je spreman na finansijske gubitke.

(LifeNews)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja