RODILA DETE SA 12 GODINA: I opet je trudna
Foto: Printscreen Facebook

Život piše romane

RODILA DETE SA 12 GODINA: I opet je trudna

Planeta -
Tresa Midlton je bila samo devojčica kada je dobila svoju prvu bebu, a sada je punoletna i opet čeka novo dete

Ona je zvanično najmlađa britanska majka i imala je samo 12 godina kada je 2006. godine rodila devojčicu, za koju se ispostavilo da je začeta nakon što je devojku silovao njen stariji brat. Dete je bilo oduzeto Tresi nakon dve godine.

Odbačena od porodice i bez kontakta sa bebom, Tresa se osećala jako usamljeno i počela je da pije i drogira se. Međutim, nakon nekoliko godina ona je ostavila svoje poroke i sada je udata za mehaničara vozova Darena Janga sa kojim čeka bebu.

Ipak, sada joj se javljaju strahovi koji su joj ostali još od prošle trudnoće.- Daren i ja nismo planirali ovu bebu i sada imala sam jako pomešana osećanja kada sam saznala da sam trudna. S jedne strane uzbuđena sam što ću opet biti mama i što sam dobila novu šansu da budem srećna, ali jedan deo mene je preplašen. Puno toga sam prošla tokom prve trudnoće i srce mi je bilo skroz slomljeno kada su mi je oduzeli i ne bih mogla da prođem kroz to još jednom. Još uvek spavam sa plišanim medvedom svoje prve ćerke. I nikada neću prestati da je volim - ispričala je ona.

Devojka je objasnila kako je bila očajna da zadrži svoju prvu bebu, ali kada je jednom policiji otkrila da njen brat silovao i da je on zapravo otac, sve se promenilo toliko brzo da nije imala vremena ni da razmišlja. Brat je zatvoren na četiri godine, a Tresa je sama odgajala devojčicu naredne dve godine nakon čega joj je oduzeta i data drugim roditeljima.

Tresa planira da svoje novo dete upozna sa starijom sestrom i mašta o tome da će joj jednog dana ispričati šta se desilo i koliko je voli.

- Čak i ako nikada više ne bude želela da me vidi, ja ću uvek biti tu - ispričala je ova devojka.

(thesun.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track