(VIDEO) NEVEROVATAN LOPOV: Prvo opljačkao čoveka a onda mu spasao život
Foto: Printscreen Youtube

I kradljivci su ljudi

(VIDEO) NEVEROVATAN LOPOV: Prvo opljačkao čoveka a onda mu spasao život

Planeta -
U francuskom metrou desilo se neverovatan događaj. Naime jedan džeparoš prvo je opljačkao pijanog mladića koji je spavao a zatim ga izbavio od sigurne smrti

Ceo događaj zabeležile su kamere metro stanice. Na početku, mladić je prvo "šacnuo" pijanca pa mu je seo sa jedne a potom i druge strane. Kada je pokupio plen, on se udaljio.

Međutim, nekoliko minuta kasnije pijanac je ustao sa klupe i krenuo ka šinama jer, očigledno, nije bio svestan šta radi. Pijani čovek je pao na šine upravo u trenutku kada je nailazio voz koji se, na sreću, zaustavio ispred njega da primi putnike

U trenutku kada je pao, to je sve gledao treći čovek ali je on nakon pada samo okrenuo leđa i otišao ka vratima voza. Na drugom snimku vidi se kako je lopov, koji je očigledno sa pristojne udaljenosti posmatrao čitavu situaciju, krenuo da trči ka mestu gde je njegova žrtva pala na šine.

On je čak prošao pored mladića koji je video pad i nastavio da trči, kako bi momku kojeg je opljačkao pomoga. Na snimku se vidi kako se nakon toga spustio na šine i izvukao ga iz kanala metroa.

(E.P.K)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track